Η σπόντα της Ελένης στον Λαζόπουλο

Τί είπε ο Λάκης και το σχολίασε η Μενεγάκη;

Η σπόντα της Ελένης στον Λαζόπουλο

Με σπόντα προς τον Λάκη Λαζόπουλο τελείωσε την ανάγνωση άρθρου της εφημερίδας Ελευθεροτυπία η Ελένη το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντάς του ότι καλύτερα εκείνος να μην λέει πράγματα που κανείς δεν θα τα πιστέψει.

Η Ελένη ξεκίνησε να διαβάζει κομμάτι για την νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή: «Είναι η ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη που ήταν ένας πειρατής που έγινε ζάμπλουτος από το εμπόριο ενός από τα διασημότερα εδέσματα του χαβιαριού». Και συνέχισε να μεταφέρει όσα έγραφε η εφημερίδα: «Ο Λάκης Λαζόπουλος υπενθύμισε το πόσο δύσκολο είναι να κάνεις σινεμά στην Ελλάδα και επιστρατεύοντας το χιούμορ του, πάντα αιχμηρά πολιτικό πρόσθεσε: Μια ελληνική ταινία κοστίζει το έν εκατοστό μιας μίζας γερμανικού υποβρυχίου. Το χιούμορ του συνεχίστηκε λέγοντας ότι ήξερε μόνον την Βαρβάκειο αγορά».

Σε εκείνο το σημείο η Ελένη κοίταξε την κάμερα και είπε με νόημα: «Ασε ρε Λάκη, αυτά να τα λέω εγώ! Μην κάνεις εσύ τέτοιες πλάκες, εσένα ειδικά δεν σε πιστεύει κανείς!»

Nα τα λέει εκείνη, γιατί; Γιατί, προφανώς, σου λέει η Ελένη, άλλο να κάνω μια πλάκα εγώ και άλλο ο Λαζόπουλος. Και ποιος είπε ότι εάν κάνει η Ελένη πει κάτι για πλάκα, δεν θα την πιστέψει κανείς και πιστεύει ντε και καλά τον Λάκη; Και οι δύο εξάλλου χαρακτηρίζονται από την τεράστια δόση χιούμορ που διαθέτουν, οπότε το μόνο λογικό είναι να κάνουν πλάκες για διάφορα θέματα. Βέβαια, τώρα ο Λαζόπουλος δύσκολα θα αφήσει την ατάκα της Ελένης ασχολίαστη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top