Ευγενία Μανωλίδου vs Σίσσυ Φειδά

Οι απίστευτες ομοιότητες των δύο παρουσιαστριών

Ευγενία Μανωλίδου vs Σίσσυ Φειδά

Σε κοινή εκδήλωση βρέθηκαν η Ευγενία Μανωλίδου και η Σίσσυ Φειδά, οι οποίες όπως αποκαλύφθηκε έχουν πολλά κοινά.

Καταρχήν δεν δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο- η αλήθεια είναι πως είναι σχεδόν αδιάφορες- για όλο τον αποκριάτικο χαβαλέ και τα αποκριάτικα πάρτι.

Ντύνεστε τις απόκριες, ρώτησε ο ρεπόρτερ του STAR τις δύο στυλιζαρισμένες κυρίες για να εισπράξει ολόιδιες απαντήσεις.

«Όχι. Ποτέ; Ε, όχι έχω να ντυθώ από παιδάκι», απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου και να σου από κοντά και η Φειδά να λέει: «Τώρα πια όχι, παλιότερα ναι».

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι», λέει η Ευγενία, ενώ η Σίσσυ δηλώνει: «Τα τελευταία χρόνια, δε θέλω πολύ».

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι ομοιότητες των δύο παρουσιαστριών, αφού όπως φαίνεται στις συνεντεύξεις τους και οι δύο, όταν τις δυσκολεύει μια απάντηση, ανοίγουν το στόμα, κουνούν το χέρι όταν μιλούν και τινάζουν με το ίδιο στυλ το μαλλί προς τα δεξιά.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει όμως και άλλες έγνοιες αυτή την περίοδο που έχουν να κάνουν με την ετοιμασία της εκπομπής της.

Μάλιστα έχει επιφορτιστεί και το casting της εκπομπής της αφού όταν ρωτήθηκε για την Γκαλένα και τη συνεργασία τους, τις έκανε τις αποκαλύψεις.

«Το ελπίζω. Εγώ την έχω ζητήσει στην εκπομπή» είπε και πρόσθεσε: «Ψάχναμε εμείς να βρούμε κάποιον για να πάρει αυτή τη θέση και όταν έμαθα ότι η Γκαλένα δε θα είναι στην κριτική επιτροπή, παρακάλεσα να είναι στη δική μου εκπομπή».

Άλλες αποκαλύψεις ωστόσο η Ευγενία δεν έκανε για την εκπομπή παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό (εννοεί να δώσει στοιχεία για την εκπομπή), αλλά είμαι σίγουρη ότι άμεσοι θα τα μάθετε!».

Ευτυχώς που ο Άδωνις ήταν παραδίπλα γιατί αυτό το «άμεσοι θα τα μάθετε» ε όσο να ναι θα την έκανε την εντύπωση του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top