Γιώργος Μανίκας: «Χθες ο γιος μου κατάλαβε τι είναι πρότυπο και τι όχι»

Η μακροσκελής ανάρτησή του στο instagram

Ο άγριος καβγάς Snik & Light - Βίντεο από Breakfast@Star

Τα χθεσινοβραδινά MAD VMA 2022 «σημαδεύτηκαν» από ένα ιδιαίτερα λυπηρό περιστατικό που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με αποτέλεσμα να μπουν στο περιθώριο οι απονομές και τα acts των καλλιτεχνών που ήταν το ζητούμενο της διοργάνωσης. 

Light VS Snik: Τι λένε οι δυο πλευρές για τη συμπλοκή τους στα MAD VMA

Ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του στο κόκκινο χαλί των βραβείων/ Φωτογραφία ndp

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τα βραβεία

Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε το «παρών» στα βραβεία, συνοδευόμενος από τον ανήλικο γιο του. Στη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο instagram, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δόθηκε στο παιδί του η ευκαιρία να καταλάβει ποιους ανθρώπους αξίζει να έχει ως πρότυπα και ποιους όχι. 

«22 iουνιου 2022 είχαμε την χαρά και τιμή να παραβρεθούμε στην μεγαλύτερη ελληνική γιορτή του τραγουδιού!!! Οι κορυφαίοι τραγουδιστές, ερμηνευτές τα πιο δυνατά hits,όλη η μουσική βιομηχανία εκεί!!! Δεν το συνηθίζω να τα παρακολουθώ από κοντά. Ο γιος μου όμως, μου ζήτησε να πάμε και να τους δούμε όλους αυτούς που θαυμάζει από κοντά, όπως το κάθε παιδάκι σε αυτή την ηλικία, έχοντας κάποιους πρoτυπο-συμπάθεια, ας το πούμε.

Πολλούς από αυτούς χωρίς κάποιο όμορφο η για κάποιο αξιέπαινο λόγο, ακόμα περισσότερες φορές για άσχημα λόγια συμπεριφορές τραγούδια και βία σωματική-λεκτική. Καιρό τώρα στο σχολείο στο ράδιο στα κανάλια στο YouTube στις συνεντεύξεις ακόμα υπάρχουν θα υπάρχουν και θα μεσουρανούν. Παντού υπάρχουν καθημερινά δίπλα μας καλά και άσχημα πράγματα όμορφες και χάλια συμπεριφορές. Και καλό είναι τα παιδιά μας να τα βλέπουν όλα. Αλλά είναι δικιά μας δουλειά (των γονέων) στο τέλος να τους λέμε ποιος πραγματικά είναι ο καθένας ποια είναι τα πραγματικά πρότυπα και να τους δείξουμε……. το δρόμο. Την κατεύθυνση.

Έχω μάθει στην ζωή μου να δίνω επιλογές, να αφήνω το γιο μου να καταλαβαίνει πολλές φορές πράγματα που ίσως είναι μικρός για να το κάνει, κι όμως με την απλή λογική του όπως όλα τα παιδιά το κάνει με ένα μαγικό παιδικό τρόπο. Εχθές κατάλαβε πολλά χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω. Τον βοήθησε να καταλάβει ο ίδιος τι είναι πρότυπο κ τι όχι.  Με την συμπεριφορά του ο καθένας έβαλε το εαυτό του εκεί που πρέπει! Από την χθεσινή βραδιά κρατάω ότι μετά από καιρό βρεθήκαμε Όλοι μαζί ξανά, κρατάω κάποιους τραγουδιστές με ήθος ταλέντο και ταπεινότητα που εξελίχθηκαν κ άλλους που είναι εδώ και χρόνια στην κορυφή σεμνοί και ταπεινοί, κρατάω τα ΚΑΛΑ, τα γέλα, τα ωραία συναισθήματα, τα “ωραία” τραγούδια τους “ωραίους” ανθρώπους, και προχωράμε με το γιο μου προσπαθώντας όχι να αλλάξουμε τους άλλους αλλά, να αλλάξουμε πρώτα εμείς, να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι κρατώντας τα καλά και απομακρύνοντας τα άσχημα και αυτά που δεν μας κάνουν. Δίνοντας πάντα ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΟΜΩΣ και στα μέτρια η άσχημα κάποια στιγμή να αλλάξουν γιατί ΚΑΙ αυτά ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ έχουν το δικαίωμα της εύνοια μας όταν δούμε να το κάνουν!! Καλό καλοκαίρι καλή “μουσική” να έχουμε και φέτος!!!!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top