Η Ζέτα, η «εγκυμοσύνη», ο Λάτσιος και ο Γκλέτσος

Τί τους... συνδέει;

Η Ζέτα, η «εγκυμοσύνη», ο Λάτσιος και ο Γκλέτσος

Η επικαιρότητα έχει και την κωμική πλευρά της. Και μόνο ένας stand up comedian θα μπορούσε να την περιγράψει. Ο ηθοποιός Κώστας Παπαγεωργίου λέει αυτά που σκέφτονται οι περισσότεροι, με τον δικό του τρόπο.

Ζήτημα Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: «Είναι το απόλυτο ζευγάρι. Είναι ο έρωτας προσωποποιημένος. Αυτό το τραγούδι δηλαδή που έχει βγάλει ο Χατζηγιάννης με τίτλο «Εμείς οι δυο σαν ένα», είναι ενδεικτικό. Όλοι με αυτό ασχολούμαστε, με την Ζέτα και τον Μιχάλη. Έχω και ένα αποκλειστικό να δώσω στο Star. Η Ζέτα και ο Μιχάλης έκαναν σεξ και η Ζέτα έμεινε έγκυος. Και μάλιστα γυρίζεται και νέα ταινία με θέμα ακριβώς αυτό το πράγμα και τίτλο Μαμά με την μία».

Ζήτημα Πατρινού που πέρασε τα διόδια με το άλογό του και συνελήφθη γιατί μιλούσε στο κινητό και δεν φορούσε ζώνη: «Έχω και άλλο αποκλειστικό να σας δώσω. Ο τύπος δεν είχε φαρμακείο, δεν είχε πυροσβεστήρα και δεν είχε και τρίγωνο στην ουρά του αλόγου. Εκεί χρειαζόταν ένας Γκλέτσος. Αν ήταν ο Αποστόλης, δεν υπήρχε περίπτωση να πάει με το άλογο και να περιμένει την μπάρα. Θα κατέβαινε να καθαρίσει!»

Ζήτημα Γρηγόρης Αρναούτογλου- Γιάννης Λάτσιος- Αντώνης Κανάκης: Θα πάρει ο Λάτσιος τον Γρηγόρη στον Ant1 να είναι όλο το παρεάκι συγκεντρωμένο; «Ναι, θα τον πάρει για θυρωρό!»

Ελεονώρα Μελέτη-Γιάννης Ολιζιέρσκυ: «Πρέπει να συμπαρασταθούμε στο δράμα που ζει η Ελεονώρα. Τι μελέτη θα κάνουν τα παιδιά από τώρα και στο εξής εάν ξέρουν ότι η Ελεονώρα έχει χωρίσει; Ασε με σε παρακαλώ, ζω ένα δράμα. Αυτό δηλαδή δεν θέλει χαρομάντηλο, τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη θέλει…»

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top