«Κόλαση» η Rihanna στα «Brit Awards»

Ποιοί κέρδισαν τα βρετανικά μουσικά βραβεία;

«Κόλαση» η Rihanna στα «Brit Awards»

Η Rihanna αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια των φετινών «Brit Awards» καθώς κέρδισε το βραβείο για της καλύτερης γυναίκας διεθνώς, ενώ εντυπωσίασε τους πάντες με την σκηνική της παρουσία στην σκηνή, όπου δεν δίστασε να πετάξει το κόκκινο φόρεμά της και να μείνει με ένα μαύρο κορμάκι!

Η 22χρονη τραγουδίστρια «έφαγε λάχανο» τις Kylie Minogue, Robyn, Alicia Keys και Katy Perry, ενώ το αντίστοιχο ανδρικό βραβείο κατέκτησε ο Cee Lo Green, που «έκλεισε» την βραδιά απονομής τραγουδώντας το «F*** U» μαζί με την Paloma Faith.

Η Rihanna, όμως, πρωταγωνίστησε και στις live εμφανίσεις, καθώς παρουσίασε με άκρως αισθησιακό τρόπο τις επιτυχίες της «Only Girl In The World», «S&M» και «What`s My Name».

Το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου πήρε o Tinie Tempah, καλύτερο βρεταν��κό συγκρότημα αναδείχθηκαν οι Take That, ενώ το βραβείο για το καλύτερο συγκρότημα και το καλύτερο album διεθνώς πήραν οι Arcade Fire!

Παραπονεμένος δεν έφυγε ούτε ο Justin Bieber -που βραβείο δεν πήρε στα πρόσφατα Grammy- καθώς κέρδισε το «International Breakthrough Act» και... φίλησε την Rihanna και την Cheryl Cole, κάτι που τον ενθουσίασε. «Ήμουν πολύ αγχωμένος και δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Πάντως φίλησα τις Rihanna και Cheryl Cole», έγραψε στο Τwitter του!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top