Tι τουαλέτες φόρεσαν οι διάσημες στα Grammy;

Δείτε ποια έκλεψε τις εντυπώσεις

Tι τουαλέτες φόρεσαν οι διάσημες στα Grammy;
Τις πιο λαμπερές τους τουαλέτες, τα πιο ακριβά τους κοσμήματα και τις πιο εντυπωσιακές τους γόβες φόρεσαν οι διάσημες σταρς του Χόλυγουντ και της μουσικής σκηνής στην απονομή των Βραβείων Grammy.

Από όλες τις σταρ που διέσχισαν το κόκκινο χαλί, η Rihanna κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Φορώντας διάφανη με λεπτές γούνινες λωρίδες τουαλέτα, κατάφερε να κρύψει όσα ήταν απολύτως απαραίτητα, και να εντυπωσιάσει. Η δημιουργία έφερε την υπογραφή του Jean Paul Gaultier και το σίγουρο είναι πως κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα!

Με Armani τουαλέτα που είχε ραμμένα φτερά αγγέλου στην πλάτη έδωσε το παρόν και η Kate Perry. Η εμφάνιση της, τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης, καθώς η τεράστια ουρά του φορέματος αλλά και το ασημί σουτιέν με τα πολύτιμα πετράδια, κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον αλλά όχι και τα κολακευτικά σχόλια.

Jean Paul Gaultier επέλεξε και η Nicole Kidman , που έκανε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς, συνοδεύοντας τον σύζυγο της Keith Urban. Με μακριά τουαλέτα εφαρμοστή σαν γάντι στις αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, τόνισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπον την ψηλόλιγνη σιλουέτα της.

Ντυμένη στα ασημί προχώρησε στο κόκκινο Χαλί η Jennifer Lopez, που επέλεξε ασημί τουαλέτα Emilio Pucci, ασορτί πανύψηλες γόβες Louboutin και κοσμήματα Swarovski.

«Ολ��χρυσο» ψήφισαν Κim Kardashian και Heidi Klum, που φόρεσαν τουαλέτες των Kaufman Franco και Julian MacDonald αντίστοιχα.

Η Nikki Minaj, μια από τις πιο χοτ ποπ σταρ της εποχής, ντύθηκε από την μορφή ως τα νύχια με λεοπάρ, και αποτέλεσε την πιο εκκεντρική δημιουργία της βραδιάς, φέροντας την υπογραφή του οίκου Givenchy.

Συντηρητική μεν, σέξι δε η Eva Longoria, με δημιουργία του οίκου Ashi και πανύψηλες γόβες Brian Atwood.

Με μεγαλίστικη τουαλέτα του σχεδιαστή Cavalli εμφανίστηκε μια από τις εκπροσώπους της νέας γενιάς της ποπ. Ο λόγος για την Miley Cyrus, που αυτό που επέλεξε δεν την κολάκευε ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την αγαπημένη του Justin Bieber, που διάλεξε μια πιο «δροσερή» δημιουργία του σχεδιαστή Jay Mendel.

Ωστόσο, ΜΙΑ ήταν η εμφάνιση που έκλεψε ΟΛΕΣ τις εντυπώσεις: το αυγό-κουκούλι στο οποίο οι βαστάζοι μετέφεραν την εκκεντρική Lady Gaga στο Staples Center.

Δείτε στο βίντεο τις πρωτότυπες δημιουργίες των διάσημων σταρ στα βραβεία Grammy...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top