Ιωάννα Παππά: «Στον έρωτα όλα επιτρέπονται»

Αλλά «δεν θα ήμουν ποτέ το τρίτο πρόσωπο»

Ιωάννα Παππά: «Στον έρωτα όλα επιτρέπονται»
Για την Ιωάννα Παππά «στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αρκεί να μην προσβάλλεις την ελευθερία του άλλου». Η ταλαντούχα ηθοποιός, αναγνωρίζει ότι «πάντα υπήρχε και θα υπάρχει κρίση στις σχέσεις», γι΄αυτό και το ζητούμενο είναι «να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, και να υπάρχει επικοινωνία».
Σε μια σχέση, δεν θα επέλεγε ποτέ να είναι το τρίτο πρόσωπο: «Δεν θέλω να είμαι το τρίτο πρόσωπο, αλλά ούτε και να υπάρχουν στη δική μου σχέση. Νομίζω ότι δεν θα το έκανα ποτέ». Όσο για τον έρωτα; παραδέχεται ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που για χάρη του θα έκαναν ακραία πράγματα: «Δεν χρειάζεται. Τυχαίνει τα πράγματα στη ζωή μου να έρχονται πιο ομαλά, έτσι έχω και εγώ πιο ομαλές συμπεριφορές».

Το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν το έχει σκεφτεί ακόμα, αλλά αν το αποφάσιζε θα ήθελε να είναι κάτι απλό. Ωστόσο, ένα παιδί εκτός γάμου «δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω. Δεν έχω “κολλήματα” με τέτοιου είδους προκαταλήψεις και ταμπού».
Δεν ��ιστεύει στη «Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου» και δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώσει την εικόνα της , μιας και πρόσφατα κούρεψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, προκειμένου να υποδυθεί ένα κορίτσι που ντύνεται αγόρι, στο θέατρο.

Με την ιδέα του θανάτου δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της προτιμά όπως λέει να «χαλαρώνω με μουσική και βιβλία».

Όσο για την τετράχρονη απουσία της από την τηλεόραση; Δηλώνει ανοιχτή στο να την δούμε ξανά σε κάποια σειρά, αρκεί να δεχτεί μια πολύ καλή πρόταση: «Κινούμαι κυρίως θεατρικά. Η τηλεόραση είναι ένα βοηθητικό μέσο. Μας ενισχύει κυρίως στη δουλειά μας, και ως ενδεχόμενο για μένα δεν έχει ακόμη κλείσει».

Πηγή: Glam
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top