Η άγνωστη περιπέτεια υγείας, της πρώην συντρόφου του Κ.Βουτσά

Ε. Καραγιάννη: ”Ο Άνθιμος ήταν η δύναμη μου”

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας, της πρώην συντρόφου του Κ.Βουτσά

Η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη, μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη και επί χρόνια σύντροφος του Κώστα Βουτσά, μίλησε στο "Super Star" για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της. «Δεν είπα ούτε λεπτό, “γιατ�� σε μένα”. Αν δεν αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ηρεμία, δεν καταφέρνεις τίποτα. Φοβόμαστε το θέμα καρκίνος. Ακόμα και να πούμε τη λέξη, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα. Να είμαστε υποψιασμένοι, να κάνουμε τις εξετάσεις μας», είπε η ηθοποιός.

Πέρασε δύσκολα, αλλά δεν απογοητεύτηκε ποτέ. «Για μένα ήταν πιο «καλά» τα πράγματα. Είχα καταπληκτικούς γιατρούς. Έκανα χημειοθεραπείες αλλά δεν επηρεάστηκε η εμφάνιση μου. Είχα συμπτώματα δύσκολα αλλά δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέμα της προσωπικής ζωής, της φροντίδας της εμφάνισης».

Η πρώην σύντροφος του Κώστα Βουτσά όπως λέει όλο αυτό το διάστημα δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ηθοποιό. «Ο Κώστας Βουτσάς είχε ενημερωθεί, αλλά δεν έκανε τίποτα και δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω», ξεκαθαρίζει.

«Επέλεξα λίγους, καλούς φίλους να είναι δίπλα μου. Ο Άνθιμος ήταν το νούμερο ένα της δύναμης μου, μιλούσαμε και μιλάμε κάθε μέρα. Του είπα από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Δεν ήθελα να επιστρέψει πίσω. Τον πίεσα να μείνει στην Αμερική», είπε η κ. Καραγιάννη, η οποία ξεπέρασε τον κίνδυνο , είναι καλά και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top