Η Νίκη «έκλεψε» τους χορευτές της Ψυχράμη

Άρχισαν τα όργανα στη Eurovision

Η Νίκη «έκλεψε» τους χορευτές της Ψυχράμη

Άρχισαν τα παρατράγουδα στη Eurovision. Όπως κάθε διαγωνισμός που σέβεται τον εαυτό του έτσι και ο φετινός έχει ίντριγκα, αποχωρήσεις, δάκρυα και ιδρώτα. Μετά το κλασικό… βρε με ποιο μοιάζει, με ποιο μοιάζει, που αφορά στα τραγούδια τα οποία συνήθως κάτι μας θυμίζουν, περάσαμε στο χορευτικό κομμάτι.

Σφάζονται στα πόδια των παλικαριών- χορευτών τα κορίτσια. Όπως αποκάλυψε η «Πρωινή Μελέτη», δύο από τους χορευτές που θα πλαισίωναν την Αντιγόνη Ψυχράμη, αποχώρησαν και εγκαταστάθηκαν στο στρατόπεδο της Νίκη και μάλιστα ο ένας από αυτούς θα είναι ο χορογράφος της. «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία», δήλωσαν και οι δύο που δεν θεώρησαν ότ�� έκαναν και κάτι κακό.

Στην εκπομπή «Super Star», εμφανίστηκε η χορογράφος της Ψυχράμη, Μαρία Λυραράκη και διευκρίνισε ότι έχασε και τους υπόλοιπους δύο χορευτές.

«Είχα σκεφτεί μια χορογραφία με τέσσερα αγόρια. Θα πάμε με κάτι άλλο. Δεν πειράζει , μια πρόβα κάναμε», είπε προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της η χορογράφος. «Πάντα θεωρώ ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλώντας στο Κους κους το μεσημέρι, κράτησε χαμηλούς τόνους.

«Δεν είχαμε ξεκινήσει πρόβες με τα παιδιά. Εφόσον δεν είχαμε ξεκινήσει και είχανε κάνει κάποιες πρόβες, δεν το βρίσκω παράλογο. Το καταλαβαίνω από τη μεριά τους. Εφόσον τους προέκυψε αυτό και το επέλεξαν. Είναι επιλογές του κάθε ανθρώπου, δε μπορώ να το κρίνω. Θα δουλεύουμε σκληρά και όλα θα πάνε μια χαρά. Δεν κάθομαι να αναλώνομαι σε τέτοια. Τη Δευτέρα θα γνωρίσω τους (νέους) χορευτές».

O έτερος υποψήφιος του διαγωνισμού, ο Λούκας, σε συνέντευξή του στο super star δήλωσε ότι δεν ήταν και μεγάλος φαν της eurovision. Νιώθει όμως μεγάλη ευθύνη και χαρά που ανήκει στους συμμετέχοντες. «Το τραγούδι μας δε μοιάζει με κάποιο άλλο. Τα τραγούδια θα διαγωνιστούν ισάξια στον τελικό και η επιλογή θα γίνει», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει αγωνία και άγχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top