Η Καλομοίρα επέστρεψε στα... θρανία

Καριέρα, εκπαίδευση και γάμος:3 σε 1!

Η Καλομοίρα επέστρεψε στα... θρανία
«Αν αγαπάς κάτι, μπορείς να τα καταφέρεις». Αυτό είναι το μότο ζωής και παράδειγμα προς μίμηση της Καλομοίρας, που μετά από κάποια χρόνια απουσίας, αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στα θρανία, και συγκεκριμένα στα πανεπιστημιακά έδρανα!

H 26χρονη τραγουδίστρια, πρόσφατα παντρεμένη με τον «καλό» της Γιώργο, επέλεξε να συνδυάσει γάμο, καριέρα και πανεπιστήμιο, και έτσι ξεκίνησε να παρακολουθεί και πάλι μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Virginia, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η Καλομοίρα είχε περάσει στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο και είχε παρακολουθήσει τα μαθήματα του πρώτου χρόνου. Ωστόσο μετά μεσολάβησε το Fame Story, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα και να αφήσει τις σπουδές της στη μέση ώστε να κάνει πραγματικότητα την άλλη της μεγάλη αγάπη: το τραγούδι.

Σήμερα, εκτός από τις πανεπιστημιακές της σπουδές, ετοιμάζει και το έβδομο ολοκληρωμένο CD της, το οποίο ηχογραφεί στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και την Αθήνα.

Μάλιστα, οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την δουν και πάλι στην Ελλάδα αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς θα δώσει μια μεγάλη συναυλία προς τιμήν τους!
Προς το παρόν πάντως, προέχουν οι σπουδές της...

Πηγή: ΟΚ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top