Η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε... βιογράφο!

Ποιος θέλει να γράψει την βιογραφία της;

Η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε... βιογράφο!

Μεγάλες στιγμές έζησε η Ελένη το πρωί της Τετάρτης. Ο Μάκης Δελαπόρτας, που τον είχε καλεσμένο, αφού της είπε ότι είναι η μοναδική σταρ στην Ελλάδα σήμερα, της απηύθηνε ανοικτή πρόταση να γράψει την βιογραφία της!

«Θέλω να γράψω την βιογραφία της Ελένης Μενεγάκη και ιδίως ��έσα από τα εξώφυλλα, αφού ως γνωστόν η Ελένη έχει ξεπεράσει τα 1000 εξώφυλλα. Οσα δηλαδή είχε κάνει και η Αλίκη», της είπε και την έστειλε αδιάβαστη. Φυσούσε και ξεφυσούσε η Ελένη στην εκπομπή, πέρασε μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, μέχρι που τελικά χαμογέλασε και είπε ότι πρέπει να «κλείσει» γιατί ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μάκης Δελαπόρτας βγήκε στην εκπομπή και μίλησε για την σχέση του με την Ρένα Βλαχοπούλου και την διαχείριση της περιουσίας της που έχει αναλάβει. Όπως ήταν φυσικό, στην εκπομπή της Ελένης προβλήθηκαν αποσπάσματα από τις δύο συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη το 1997 και το 1999 αντίστοιχα. Ο καλεσμένος της, της αποκάλυψε πως η Ρένα Βλαχοπούλου της είχε τεράστια αδυναμία και αυτές οι δύο φορές ήταν και οι μοναδικές που η Ρένα είχε ανοίξει το σπίτι της για τρείς ολόκληρες ώρες κάθε φορά για να μιλήσει στην συγκεκριμένη και μόνο παρουσιάστρια.

Η Ελένη μελαγχόλησε: «Θυμάμαι σαν τώρα πως είχα έλθει στο σπίτι της και επειδή την πρώτη φορά η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, αναγκαστήκαμε με δυσκολία να κόψουμε κάποια κομμάτια γιατί ήταν χείμαρρος. Πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν τα έχω εγώ αυτά τα πράγματα στο προσωπικό μου αρχείο», είπε μετά, μέσα στην άνεση και την χαλαρότητα, αλλά αγνοούσε την συνέχεια της εκπομπής!

«Παιδιά εγώ έκανα ό,τι έκανα με την Ρένα αλλά θα επανέλθω δριμύτερος. Τι να κάνουμε; Μία είναι η σταρ σήμερα. Για μένα η Ελένη μου θυμίζει πάρα πολύ την Αλίκη!», της είπε ο Δελαπόρτας. Η Ελένη πήρε βαθιά ανάσα και τον επέπληξε: «Μην τα λες αυτά Παναγία μου, φτάνουν όσα περνάω, δεν θέλω άλλα…»

Ο Δελαπόρτας όμως συνέχισε. «Είσαι η μόνη που έχεις αυτό το λαϊκό έρεισμα και που βιώνεις την αγάπη του κόσμου. Σ’ αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος. Αν ήσουν για παράδειγμα ηθοποιός, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά και παρουσιάστρια που είσαι όλο αυτό το αποδεικνύει ο χρόνος και οι πάρα πολλοί άνθρωποι που σ’ αγαπάνε». Η Ελένη δεν είπε τίποτα. Δεν αντέδρασε. Λίγο μετά είπε: «Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάμε τώρα να δούμε το βίντεο». Πέρασε στο βίντεο, είπε και τα υπόλοιπα, τραγούδησε με τον Δελαπόρτα και όταν ήλθε η ώρα να «κλείσει» την εκπομπή, ο Δελαπόρτας αυτο-ορίστηκε βιογράφος της με ανοικτή πρόταση που της έκανε να ασχοληθεί με την ζωή της! «Αυτά είναι», είπε η Ελένη. «Πρέπει να κλείσω… άντε γεια μου τώρα…»

Τώρα βέβαια το ζήτημα δεν είναι να γράψει την βιογραφία της ο Μάκης Δελαπόρτας, όπως έκανε με την Αλίκη, αλλά να υπακούσει στις προσταγές του τηλεοπτικού - και όχι μόνο – κοινού που θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από την ζωή της Ελένης. Γιατί όταν ένα πρόσωπο έχει τέτοιο έρεισμα, όπως είπε ο Μάκης, και σωστά το είπε, πρέπει το κοινό να ενημερώνεται σωστά και ολοκληρωμένα κιόλας. Όλα να τα γράψεις Μάκη μου, μην αφήσεις το κοινό με απορίες και κενά, ε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top