Σήμερα on air τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision

Μάθετε πώς θα μας τα ανακοινώσει η ΕΡΤ

Σήμερα on air τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision

Σε... δόσεις θα μάθουμε φέτος ποιά τραγούδια διεκδικούν την ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision. Αρχής γενομένης από σήμερα, η ΕΡΤ θα μας ενημερώσει για τα 6 κομμάτια με το σταγονόμετρο!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, σήμερα θα πάρουμε μια τζούρα Eurovision (προς Θεού, μην πάθουμε και κανένα overdose) καθώς το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΑ (103,7) θα μεταδώσει στις 13:00 ένα λεπτό από κάθε τραγούδι! Δεν είναι για χόρταση δηλαδή, μια ιδέα θα πάρουμε...

Αφού ακούσουμε ό,τι προλάβουμε από τα αποσπάσματα, η ΕΡΤ θα μας ενημερώσει μέσα από την ιστοσελίδα της για τους συντελεστές των τραγουδιών και τους στίχους.

Πότε θα έρθει η... «λύτρωση»; Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 20:00, οπότε και θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με οικοδέσποινα την φετινή παρουσιάστρια του διαγωνισμού, Λένα Αρώνη. Εκεί θα ακούσουμε -επιτέλους- ολόκληρα τα 6 κομμάτια που διεκδικούν την εκπροσώπησή μας.

Θυμίζουμε πως στον εθνικό τελικό της Eurovision θα πάρουν μέρος οι: Νίκη Πόντε, Βαλάντω Τρύφωνος, Λούκας Γιώρκας, Κόκκινα Χαλιά, Τριμητόνιο και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top