Τι έφαγαν οι σταρ του Hollywood στο γεύμα για τα Όσκαρ;

Χαμόγελα, πόζες και αστεία πριν την απονομή

Τι έφαγαν οι σταρ του Hollywood στο γεύμα για τα Όσκαρ;

Με το καθιερωμένο λουκούλλειο γεύμα και την ομαδική φωτογραφία των σταρ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των φετινών Όσκαρ, που θα γίνει στις 27 του μήνα. Οι ηθοποιοί αντάλλαξαν αστεία και απόψεις, ενώ οι κυρίες συζήτησαν -τι άλλο;- το ενδυματολογικό της μεγάλης βραδιάς!

Το παρών στο ετήσιο γεύμα των υποψηφίων έδωσαν μεταξύ άλλων οι Nicole Kidman, Javier Bardem, Jeff Bridges, Colin Firth, Annette Bening, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Melissa Leo, Michelle Williams, Jesse Eisenberg, Hailee Steinfeld και Jennifer Lawrence. Φυσικά, δεν έλειπε ούτε ο οικοδεσπότης της απονομής και επίσης προτεινόμενος για χρυσό αγαλματίδιο, James Franco.

Το μενού ξεκίνησε με γεύση Ινδοκίνας στα ορεκτικά, συνεχίστηκε με πικάντικο μοσχαρίσιο κρέας με σος αβοκάντο και μαύρο μπακαλιάρο Αλάσκας, ενώ για επιδόρπιο σερβιρίστηκαν μίνι τάρτες λεμονιού, μαρέγκα με βατόμουρα και σορμπέ βατόμουρου.

«Είναι μεγάλη η τιμή. Ίσως έχω την πιο απλή ερμηνεία από την ομάδα των ηθοποιών που βρίσκονται εδώ και μου κάνει εντύπωση που είμαι στην πεντάδα», είπε ο Mark Ruffalo, ενώ ο Colin Firth επεσήμανε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είναι υποψήφιος για Όσκαρ.

Πιο... χαριτωμένη κουβεντούλα έστησαν οι κυρίες, που προτίμησαν τα ρούχα από τα προγνωστικά για την βραδιά. Μεταξύ άλλων, η Nicole Kidman -που εμφανίστηκε με εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία- αποκάλυψε πως η κόρη της έχει άποψη για τα ρούχα που φοράει η μαμά της, ενώ η νεαρή Hailee Steinfeld εξομολογήθηκε πως τις προηγούμενες χρονιές παρακολουθούσε τα Όσκαρ για να δει τι φορούσαν οι ηθοποιοί!

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το γεύμα των σταρ του Hollywood!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top