Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμογελαστή στην πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό

Πού πήγε η 96χρονη μονάρχης;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία γύρω από την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, μιας και απουσίαζε από αρκετά σημαντικά γεγονότα.

Ιστορική στιγμή για τον Πρίγκιπα Κάρολο - Εκφώνησε ομιλία της Βασίλισσας

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε εθιμική εμφάνιση στη βουλή για λόγους υγείας

Έπειτα από αρκετό καιρό η 96χρονη μονάρχης πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Royal Windsor Horse Show. Για αρκετή ώρα παρέμεινε στο αυτοκίνητό της και παρακολούθησε από εκεί την παρέλαση των αλόγων.

 

Μάλιστα, ήταν ευδιάθετη και συνομιλούσε με τον κόσμο που έσπευδε να τη χαιρετήσει. Λίγη ώρα αργότερα βγήκε από το αυτοκίνητο και με τη βοήθεια του μπαστουνιού της και συνοδευόμενη από τον γιο της Πρίγκιπα Έντουαρντ κάθισε στην εξέδρα.

Γι’ αυτή της την εμφάνιση επέλεξε  γυαλιά ηλίου, ροζ κραγιόν και μια casual ζακέτα σε σκούρο μπλε χρώμα που πάνω από λευκό πουκάμισο, καθώς και μαντήλι στο κεφάλι.

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ γέλασε με την καρδιά της όταν είδε  το άλογό της Balmoral Leia να διαγωνίζεται στο σόου που σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του επίσημου Platinum Jubilee της, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευτυχής όταν κράτησε το τρόπαιο στα χέρια της.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα εδώ και 79 χρόνια δεν έχει χάσει ούτε μια φορά το συγκεκριμένο event, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αγάπη της για τα άλογα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top