Eurovision: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Το Ela δεν πέρασε στον μεγάλο τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Κύπρο και την εκπρόσωπό της, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, στον Β’ Ημιτελικό του 66ου διαγωνισμού με το τραγούδι «Ela».

Ανδρομάχη: Η... χημεία με τον Ισραηλινό εκπρόσωπο και το αγόρι της!

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε αγχωμένη μπροστά στους 15.000 θεατές του Pala Olimpico, και παρά την ξεχωριστή φωνή της και την εντυπωσιακή mermaid εμφάνισή της, τελικά δεν κατάφερε να περάσει και δε θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/5. 

ανδρομαχη

Αυτή ήταν η πρώτη φορά της Ανδρομάχης σε ένα event τέτοιου βεληνεκούς σαν την Eurovision.

Η εντυπωσιακή κοπέλα εμφανίστηκε σαν τη θεά Αφροδίτη μέσα σε ένα κοχύλι, με μπλε φόντο και το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν στο backround και το κοινό φάνηκε να ξεσηκώνεται ιδιαίτερα αλλά δυστυχώς δεν της έδωσαν την ψήφο τους.

Να θυμίσουμε πως τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Eurovision έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton. Στο πλευρό της είχε δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της «γοργόνας» Ανδρομάχης επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης.
 

Eurovision 2022: Αποκλείστηκε η Κύπρος με την Ανδρομάχη στον Β΄Ημιτελικό

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision, η Ανδρομάχη θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τα social media, όλους όσοι τη στήριξαν.

ανδρομάχη κύπρος

Αποκλείστηκε η Κύπρος από τoν τελικό της Eurovision

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αλήθεια. Περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε εμείς», ήταν τα λόγια της Ανδρομάχης στο Instagram.

Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: «Ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές»

Μετά το τέλος της βραδιάς μάλιστα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της και στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Γεια σας! Τελείωσε κατά κάποιον τρόπο με το αποτέλεσμα που θέλαμε, γιατί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αλήθεια περάσαμε τέλεια, είμαστε χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα από πριν για το αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανη για την αποστολή. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτό που δώσαμε, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι αρνητικό τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Δεν κάναμε κάτι λάθος, ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές, τώρα τι να πω μπορεί να πήγε αυτό στραβά, εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος. Δε νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς τι άξιζε να περάσει και τι όχι» είπε η Ανδρομάχη.

Αναλυτικά οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό:

  1. Βέλγιο
  2. Τσεχία
  3. Αζερμπαϊτζάν
  4. Πολωνία
  5. Φινλανδία
  6. Εσθονία
  7. Αυστραλία
  8. Σουηδία
  9. Ρουμανία
  10. Σερβία
     
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top