Θύμα χάκερ ο Άρης Σερβετάλης - Η ανάρτηση της συζύγου του

Ζητούν χρήματα από τους followers του ηθοποιού

Στο «στόχαστρο» επιτηδείων χάκερς μπήκε ο Άρης Σερβετάλης. Κάποιοι μπήκαν στο προφίλ του στο Instagram και άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις, ζητώντας από τους followers να βοηθήσουν μία γυναίκα που δήθεν είχε ανάγκη από χρήματα.

«Πραγματικοί άνθρωποι που με αγαπούν, παρακαλώ βοηθήστε αυτήν την γυναίκα, ακόμα και αν στείλετε μόνο 20 ευρώ μέσω paypal. Γράψτε μου μετά τη δημοσίευση. Θα σας απαντήσω σε όλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραφαν τα σχετικά post που υπήρχαν στον λογαριασμό του ηθοποιού.

Άρης Σερβετάλης

Αρχικά, ο ηθοποιός δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά όταν το αντιλήφθηκε έσπευσε να ενημερώσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το μήνυμα της συζύγου του Άρη Σερβετάλη, Έφης Μπίρμπα στους followers του ηθοποιού

Το μήνυμα της συζύγου του Άρη Σερβετάλη, Έφης Μπίρμπα, στους followers του ηθοποιού

Η σύζυγός του ηθοποιού, Έφη Μπίρμπα με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 13 χρόνια, ζήτησε από τον κόσμο, μέσα από τα social media, να μην ανταποκριθεί. Ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας: «Προσοχή έχουν χακάρει τον προφίλ του Άρη. Προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα. Έχει ήδη απευθυνθεί στις Αρχές. Μην ανταποκριθείτε».


Την είδηση σχολίασε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη λέγοντας: «Ο κόσμος πίστεψε ότι όντως είναι ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος ζητά βοήθεια για συνάνθρωπό μας, ωστόσο χάκαραν τον λογαριασμό του, αφού η ανάρτηση παραμένει ακόμα. Δεν ισχύει η έκκληση, μην μπείτε να πατήσετε το link».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top