«Οι περισσότερες παντρεύονται, κάνουν παιδί και μετά ζητάνε διατροφές»

Προκαλούν οι νέες δηλώσεις γνωστού τραγουδιστή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

Τελευταία έχει συζητηθεί πολύ όχι για το ερμηνευτικό του ταλέντο ή κάποια επιτυχία του, αλλά για τις δηλώσεις κατά του εμβολιασμού του κορωνοϊού

Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο

Ο λόγος για τον Στάθη Αγγελόπουλο που το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, έκανε μία δήλωση που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να δυσανασχετήσουν. 

Στάθης Αγγελόπουλος

Οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου για ακόμα μια φορά θα συζητηθούν...

Στην ερώτηση για τον χωρισμό του και τα δικαστήρια αναφορικά με τη διατροφή του παιδιού που ακολούθησαν, απάντησε χαρακτηριστικά: «Είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κ.λπ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές». 

Στ. Αγγελόπουλος: «Κινδύνευσα από τον κορωνοϊό. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

Αμέσως μετά τη συνέντευξη η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Δε θέλω να σχολιάσω ούτε γενικότερα ούτε ειδικότερα. Είναι όλο τόσο πολύ λάθος που κανονικά η συζήτηση ξεκινά από το ότι στον κόσμο έρχονται παιδιά από δύο ανθρώπους. Στον κόσμο φέρνει ένα ζευγάρι ένα παιδί που είναι ιερό. Για το πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί συμβάλλουν δύο άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί. Με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις. Ούτε τι κάνει η γυναίκα, ούτε τι κάνει ο άντρας. Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα αν εσύ δε θες, δε δίνεις».  

Φαίη Σκορδά Στάθης Αγγελόπουλος

Δε γινόταν να μη σχολιάσει η Φαίη Σκορδά τις δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου

«Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου, αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top