Στ. Αγγελόπουλος: «Κινδύνευσα από τον κορωνοϊό. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

Ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε 13 ημέρες στη ΜΕΘ

Ήταν μέσα Ιουλίου όταν ο Στάθης Αγγελόπουλος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μιας και είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» από κορωνοϊό ο Στ. Αγγελόπουλος 

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Εκεί έφτασε μία ανάσα πριν τη… διασωλήνωση.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

 

Στάθης Αγγελόπουλος: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορωνοϊό, θέλει έξι μήνες», ανέφερε στην εκπομπή Tlive.

Μπορεί να πέρασε δύσκολα όταν ο κορωνοϊός του «χτύπησε» την πόρτα, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας πως δεν ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής.

«Δεν είπα ότι δε θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δε με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ, αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», πρόσθεσε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top