Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο

Ο τραγουδιστής νόσησε σοβαρά και νοσηλεύτηκε στην Εντατική

Τον περασμένο Ιούλιο ο Στάθης Αγγελόπουλος νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Έμεινε 13 μέρες στην εντατική και το είχε περάσει δύσκολα.

Ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν σκοπεύει να το κάνει, όπως δήλωσε. 

Στ. Αγγελόπουλος: «Κινδύνευσα από τον κορωνοϊό. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», είπε αρχικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Ισίδωρο Φίκαρη και πρόσθεσε:

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δε θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top