GNTM τελικός: Ο Αγγαίος κάνει τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή

Πώς σχηματίστηκαν στο GNTM 4 οι Quadrifoglio - Ο ρόλος της Κυβέλης

Δείτε τη συνέντευξη του Αγγαίου στο Breakfast@Star

Από το σπίτι του GNTM 4 βρέθηκε στο Παρίσι για τις ανάγκες της καριέρας του στο μόντελινγκ, ενώ το πρωί της Πέμπτης «προσγειώθηκε» στον καναπέ του Breakfast@Star. 

GNTM 4 - Αγγαίος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό που μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι του STAR. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε ότι βλέπει για νικήτρια στον τελικό του GNTM την Ειρήνη. Ποιον δε θα ήθελε με τίποτα να δει να κερδίζει; «Θέλω να κερδίσει η Ειρήνη και λόγω κάποιας παραπάνω συμπάθειας θα προτιμούσα τον Κωνσταντίνο ή την Όλγα», απάντησε διπλωματικά, εξαιρώντας από τον μεγάλο τίτλο την Κυβέλη

Αγγαίος Ποθητός

Ο Αγγαίος ετοιμάζεται για μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ

GNTM 4 - Αγγαίος: Αν η Κυβέλη θέλει να είναι βασίλισσα, ας είναι βασίλισσα

Ο Αγγαίος μίλησε και για τον τρόπο που… σχηματίστηκαν οι Quadrifoglio, αλλά και για το πως Ειρήνη και Κυβέλη, εντάχθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού στην παρέα τους. «Ποτέ δεν ήμουν πολύ φίλος με την Κυβέλη. Είχα δεθεί πιο πολύ με τα τρία αγόρια», εξομολογήθηκε. «Στην Κυβέλη δεν άρεσε η δική μας παρέα οπότε πήγε στην άλλη παρέα, μετά δεν της άρεσε και η άλλη παρέα…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. Το 20χρονο μοντέλο πρόσθεσε ότι μεταξύ τους τα αγόρια είχαν μια… ωμή ειλικρίνεια σε σχέση με την απόδοσή τους στο GNTM, κάτι που δεν άρεσε στην Κυβέλη και το παρερμήνευσε ως bullying.

Δείτε όσα είπε για τη συμπαίκτριά του, την Κυβέλη

Αγγαίος GNTM 4

Η Ελίνα Παπίλα ρώτησε τον Αγγαίο τι ήταν αυτό που άλλαξε όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Έλεγα δε με παίρνει να φύγω και τρίτη φορά, οπότε το πήγα λίγο πιο δυναμικά… Είχα μπει με έναν στόχο», απάντησε. 

GNTM 4: Δείτε την πανέμορφη σύντροφο του Αγγαίου Ποθητού, Ανθή

Όσον αφορά στη σύντροφό του, το μοντέλο Ανθή Φακιδάρη, αποκάλυψε ότι τον έβρισε που δεν κατάφερε να μπει στην πεντάδα.

Όσα είπε ο Αγγαίος για την κοπέλα του, Ανθή Φακιδάρη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top