Άρωμα Χριστουγέννων: Δες πώς στόλισαν τα σπίτια τους οι Έλληνες celebrities

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν με τους followers τους στα social media

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο λαμπερός μήνας του χρόνου. Έχει κάνει την είσοδό του εδώ και λίγες ημέρες φέρνοντας ένα εορταστικό κλίμα μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα.

Πολλοί Έλληνες celebrities επέλεξαν να στολίσουν τα σπίτια τους από νωρίς, έτσι ώστε να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους και να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Χάρηκαν τόσο πολύ που μπήκαν σε αυτή τη δοκιμασία και θέλησαν να μοιραστούν με τους followers τους στιγμιότυπα από τους εντυπωσιακούς στολισμούς και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, όπως επίσης και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Με μια γρήγορη ματιά, βλέπουμε λάμψεις, χρώματα, δώρα και χαρούμενα πρόσωπα που ποζάρουν για να δείξουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση που επικρατεί.

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα μας έδειξε το πανύψηλο δέντρο της το οποίο έχει στολίδια σε διάφορα σχέδια. Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star χρειάστηκε να ανέβει σε σκάλα για να προσθέσει την  τελευταία πινελιά που δεν ήταν άλλη από ένα αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου.

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μάρας Ζαχαρέα είναι υπερπαραγωγή


Τατιάνα Στεφανίδου

Άκρως εντυπωσιακό είναι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου στην Κηφισιά. Είναι πανύψηλο και έχει επάνω λευκές μπάλες και τάρανδους στην ίδια απόχρωση.

 

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας

Η Τζένη Μπαλατσινού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της με τον Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι επέλεξε για τον στολισμό του δέντρου τα δύο παραδοσιακά χρώματα το λευκό και το κόκκινο.

Μπαλατσινού: Μας δείχνει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

 

 

Δούκισσα Νομικού

Και του χρόνου με υγεία. Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», έγραψε η εντυπωσιακή Δούκισσα  Νομικού κάτω από μία φωτογραφία της με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στο instagram.

Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια με τούρτες - υπερπαραγωγή στον κήπο της

Δούκισσα Νομικού

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε χριστουγεννιάτικο mood έχει μπει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και αρκετές μέρες. «Εμείς στολίσαμε σήμερα. Υγεία, χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελιάς στα σπίτια μας. Και του χρόνου!», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Αθηνά Οικονομάκου

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα σαν τετραμελή οικογένεια θα περάσουν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τον στολισμό που έκανε στο σαλόνι.

Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Σίσσυ Χρηστίδου

Το νέο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι cozy, μοντέρνο και εντυπωσιακό. H παρουσιάστρια έχει στολίσει για τα Χριστούγεννα όλο το σπίτι και η διακόσμηση είναι παραμυθένια.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το υπέροχο χριστουγεννιάτικο σαλόνι της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Βάσω Λασκαράκη

Άκρως εντυπωσιακό και πανύψηλο είναι το δέντρο της Βάσως Λασκαράκη, η οποία για να το στολίσει χρειάστηκε βοηθό και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μαμά της.

Λασκαράκη: Στόλισε πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και χρειάστηκε βοηθό

Βάσω Λασκαράκη

Νίκος Κοκλώνης

Ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα InstaStories έδειξε το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού του. Τοποθέτησε μπάλες σε κόκκινο χρώμα, λαμπάκια και πολλά χριστουγεννιάτικα στολίδια στις εσωτερικές σκάλες που διαθέτει το σπίτι.

Νίκος Κοκλώνης: Διακόσμησε υπέροχα το σπίτι του για τα Χριστούγεννα!

Νίκος Κοκλώνης


Ελένη Ράντου

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Ράντου ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο όπως βλέπουμε είναι στολισμένο με λευκές και ασημί μπάλες.

Ράντου: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο για να αλλάξει τη διάθεσή της


Ιωάννα Τούνη

Τον στολισμό – υπερπαραγωγή που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο ολοκαίνουργιο σπίτι της, δείχνοντας μας το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε. Όπως μπορείτε να δείτε το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό.

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Ιωάννα Τούνη

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top