Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια ο πιο σέξι άντρας για το 2021  

Δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Paul Rudd

Το ευρύ κοινό στην Ελλάδα τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στον δέκατο και τελευταίο κύκλο της σειράς Τα Φιλαράκια.

Paul Rudd Friends

Ο Paul Rudd ως «Mike Hannigan» στο Friends

Τα Φιλαράκια: Ο Matthew Perry αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του 

Ο λόγος για τον ηθοποιό Paul Rudd που μόλις πριν από λίγα 24ωρα αναδείχθηκε στον πιο σέξι άντρας για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Paul Rudd

Ο 52χρονος σήμερα ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες, εξομολογήθηκε ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι και σέξι. «Αυτό με κάνει να νιώθω λίγο έξω από το νερά μου», δήλωσε. «Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: "Τι;"» σχολιάζει ο ηθοποιός στο περιοδικό. «Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Έχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να ψήφισαν εμένα… Ξέρετε, δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια». 

Ηθοποιός από τα Φιλαράκια: «Με πλήγωσε που δεν προτάθηκα για Emmy»

Η ταπεινότητα, το χαμηλό προφίλ, το χιούμορ και τα ευγενικά χαρακτηριστικά του είναι ο λόγος που το αμερικανικό κοινό  τον έχει ερωτευθεί όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με το People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd (@paulrudd_)

Η σύζυγος του ηθοποιού ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για το νέο του «τίτλο», έμεινε άναυδη . «Ήταν πολύ γλυκιά. Μετά από μερικά χαχανητά και σοκ, είπε: "Ω, βρήκαν τον σωστό". Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Πιθανότατα δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;», δήλωσε.

Paul Rudd

Ο Paul Rudd με τη σύζυγό του, Julie Yaeger, σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images

Friends: Ηθοποιός της θρυλικής σειράς διαγνώστηκε με καρκίνο

Paul Rudd Lisa Kudrow

Ήταν ο άντρας που έπεισε την αντισυμβατική «Phoebe» από τα Φιλαράκια να παντρευτούν

Ο πενηντάρης σήμερα «Mike Hannigan», ο cute σύζυγος της «Phoebe Buffay» από τα Φιλαράκια, έστω και μετά από χρόνια, πέρασε στο Πάνθεον των ωραίων του Χόλιγουντ. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες επιστρέφει τόσο τηλεοπτικά με τη σειρά The Shrink Next Door, όσο και κινηματογραφικά με την αναβίωση των Ghostbusters.

Paul Rudd

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top