Τάρα Ριντ: «Σκιά» του εαυτού της έγινε η πρωταγωνίστρια του American Pie

«Δεν είμαι πολύ αδύνατη, έχω υψηλό μεταβολισμό» απαντά η ίδια

Αποστεωμένη εμφανίστηκε η Τάρα Ριντ (Tara Reid) σε μια ανάρτηση της στο Instagram γεγονός που θορύβησε τους θαυμαστές της οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για κάποια διατροφική διαταραχή από την οποία ενδεχομένως να πάσχει η Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Η νευρική ανορεξία νικιέται μόνο με σιωπή! Είναι επιθανάτια νόσος»

Η ηθοποιός δέχθηκε καταιγισμό σχολίων για το σώμα της το οποίο απεικονίζεται σε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες όπου ποζάρει με μπικίνι εμφανώς αδυνατισμένο σε σημείο που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν πράγματι υποφέρει από κάποια διατροφική διαταραχή.

Από παλαότερη εμφάνιση της πριν από χρόνια στην οποία απεικονίζεται σε κανονικά κιλά.

Η ίδια έσπευσε να τους καθησυχάσει λέγοντας ότι έχει υψηλό μεταβολισμό και ότι τρώει τα πάντα. «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning» έγραψε στην ανάρτηση της.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή για την «υπερβολικά αδύνατη» σιλουέτα της, ενώ η Taryn Manning φωτογράφος, είπε θέλοντας να την υπερασπιστεί: «Σε αγαπώ σούπερ ήρωά μου. Αν ήξεραν μόνο την καρδιά και την ψυχή σου, θα ένιωθαν απαίσια, προσπαθώντας σκόπιμα να σε πληγώσουν. Είμαι υπερήφανη για εσένα».

Η 45χρονη ηθοποιός σε επόμενη ανάρτηση της δήλωσε « «Σε όλους όσοι έκαναν τα υπέροχα σχόλιά τους, εκφράζοντας το μίσος τους για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που δημοσίευσα χθες, σας λέω ότι ήταν η γωνία λήψης. Εδώ είναι μία άλλη φωτογραφία από χθες, για να σας δείξω ότι δεν είμαι πολύ αδύνατη.

Έχω υψηλό μεταβολισμό και όποιος έχει υψηλό μεταβολισμό, είναι αδύνατο να πάρω βάρος. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω. Όλους εσάς που γράψατε κάτι ωραίο, σας αγαπώ! Συνεχίστε να αγαπάτε, είναι το μόνο πράγμα που θα σώσει αυτόν τον κόσμο». 

Τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη σχετικά με τις φήμες για νευρική ανορεξία

Το 2018 σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην DailyMailTV η ίδια είχε δώσει την δική εκδοχή για το τι πραγματικά συμβαίνει με το σώμα της και αν πράγματι πάσχει από κάποια διατροφική διαταραχή. 

Νευρική ανορεξία: Από 115 κιλά έφτασε να ζυγίζει 30 - Η μάχη της Φαίης

«Οι άνθρωποι με αποκαλούν τρομερά αδύνατη εδώ και χρόνια. Μπορώ να πάρω μία από τις αποκριάτικες στολές που φόρεσα πέρσι και να τη φορέσω φέτος.

Έχω το ίδιο βάρος. Δεν αδυνατίζω, ούτε παχαίνω. Απλώς είμαι αυτή που είμαι. Τρώω όλη την ώρα, αλλά αυτό είναι το βάρος μου και οι άνθρωποι πρέπει να με αφήσουν ήσυχη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top