Πιστεύει η Ελένη στους μεγάλους έρωτες;

Μετά τις ανακοινώσεις για το διαζύγιο, ήλθαν νέες ατάκες...

Μετά τις ανακοινώσεις για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη ανέλυσε την συνέχεια του θέματος. Τι κάνουμε όταν στην ζωή μας μπει ένας μεγάλος έρωτας.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την είδηση ότι ο Ονούρ και η Σεχραζάτ χωρίζουν. «Μάθαμε μια είδηση που τάραξε τα θεμέλια της οικογένειάς μας», της είπαν κι εκείνη κοκάλωσε.

«Ποιανής οικογένειας τα θεμέλια;» ρώτησε παγωμένη η Ελένη τον Γρηγόρη Γκουντάρα που διευκρίνισε πώς μιλούσε για την δική του οικογένεια. «Του Γκο��νταρέϊκου», είπε.

«Α, ωραία, καλά κάνεις και το λες. Να το διευκρινίζουμε, για ποια θεμέλια μιλάμε. Να μην ταράζονται συνεχώς τα ίδια θεμέλια, να υπάρχει μια εναλλαγή στα θεμέλια δηλαδή!» είπε με νόημα η Ελένη, μην τυχόν και ο Γρηγόρης ξεστόμιζε κάτι που δεν είχαν συνεννοηθεί. Ευτυχώς τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους, όταν η Ελένη άρχισε την κουβέντα για το πώς μπορεί ο Ονούρ και η Σεχραζάτ να έφθασαν σε αυτό το σημείο. Και συνεχίστηκε με απορίες για το εάν υπάρχουν μεγάλοι έρωτες και το πώς πρέπει να επισημοποιούνται.

«Όταν νομιμοποιείς μια σχέση, ηρεμείς από πάρα πολλά πράγματα γύρω γύρω γιατί στην Ελλάδα μας προσάπτουν πολλούς χαρακτηρισμούς του στιλ η τύπισσα με το τεκνό ή η τάδε με τον μεγάλο», ��ίπε η Χριστίνα Πολίτη, αλλά η Ελένη αντέδρασε. «Ναι οκ να νομιμοποιήσεις μια σχέση. Όταν όμως νομιμοποιήσεις μια σχέση, οφείλεις μια εξήγηση σε όλη την οικογένεια και όλο τον περίγυρο εάν αυτή η σχέση δεν πάει καλά κάποια στιγμή», είπε προφανώς εννοώντας ότι είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να μπει ένας νέος έρωτας στην ζωή μιας γυναίκας ή ενός άνδρα και διαφορετικό να φτάσει μέχρι την επισημοποίηση ή έστω την νομιμοποίηση.

«Πιο πολύ δηλαδή βλέπω και χαλάνε οι ιδανικές σχέσεις ή τουλάχιστον αυτές που οι περισσότεροι τις λένε ιδανικές. Όταν μας έρχεται οι μεγάλοι έρωτες βουτάμε», επέμεινε η συνεργάτιδα της Ελένης που έληξε την κουβέντα πηγαίνοντας σε διαφημίσεις. «Βλέπετε Καφέ με την Ελένη, όχι δεν βλέπετε άλλη εκπομπή, βλέπετε την δική μας εκπομπή που σήμερα είναι βγαλμένη κατευθείαν από τον ψυχολόγο! Πάμε σε διαφημίσεις».

Ακολούθησαν διαφημίσεις… Ευτυχώς γιατί εάν δεν έπεφταν τα συγκεκριμένα μηνύματα, μπορεί να βρισκόμασταν ενώπιον και άλλων… αποκαλύψεων… αν και όπως όλα δείχνουν, είμαστε ένα βήμα πριν από την πρώτη κουβέντα για τον νέο μεγάλο έρωτα της Ελένης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top