Rihanna, Gaga και U2 σε δίσκο για τα θύματα του τσουνάμι

Ποιοί σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Rihanna, Gaga και U2 σε δίσκο για τα θύματα του τσουνάμι

Τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε μία μουσική συλλογή για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία ενώνουν δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι U2, η Rihanna, ο Justin Bieber και η Lady Gaga!

Το album θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά, ώστε να φτάσει γρηγορότερα σε όλο τον κόσμο, από την εταιρεία Universal και θα περιέχει τραγούδια των πιο περιζήτητων σταρ.

Παράλληλα, θα υπάρχουν special guests: Lady GaGa, U2, Bon Jovi, Nicky Minaj, Rihanna και Justin Bieber έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και έπεται συνέχεια!

«Το album θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε περισσότερο κόσμο. Θα είναι μια παγκόσμια κυκλοφορία. Το σχέδιο είναι να το έχουμε έτοιμο μέσα στην εβδομάδα» δήλωσε εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό της Ιαπωνίας για την ανακούφιση των θυμάτων.

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, μεγάλα ονόματα της βρετανικής ροκ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια φιλανθρωπική συναυλία για τον ίδιο σκοπό. Ο Liam Gallagher με το νέο του γκρουπ Beady Eye, ο Richard Ashcroft, ο Paul Weller και οι Primal Scream, The Coral και ο Graham Coxon των Blur θα εμφανιστούν στις 3 Απριλίου στο «O2 Academy». Τα έσοδα θα δοθούν στον βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο με το «χτύπημα» του τσουνάμι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top