Κόντρα στο Hollywood: «ο Franco γ*μ*σ* τα Όσκαρ»

Γιατί «σφάζονται» ο παρουσιαστής και ο σεναριογράφος τους;

Κόντρα στο Hollywood: «ο Franco γ*μ*σ* τα Όσκαρ»

Μπορεί να κοντεύει ένας μήνας από την απονομή των Όσκαρ, ωστόσο, η κόντρα μόλις ξέσπασε: για την παρουσίαση της βραδιάς ερίζουν ο σεναριογράφος, Bruce Vilanch και ο οικοδεσπότης, James Franco, που ανταλλάσουν λόγια βαριά...

Η αρχή του «πολέμου» έγινε με συνέντευξη του Vilanch, που επιμελείται τα κείμενα των Όσκαρ. «Οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν πώς πρέπει να είναι ο σωστός οικοδεσπότης σε τέτοιου είδους σόου είναι αυτοί που ανεβαίνουν κάθε βράδυ στη σκηνή και κάνουν stand up comedy ή άνθρωποι όπως η Bette Midler, που μπορούν να τραγουδούν και να λένε ιστορίες όλο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά για την εμφάνιση του James Franco.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο σεναριογράφος άφησε υπονοούμενα για χρήση ναρκωτικών από τον ηθοποιό κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους!

«Ο Bruce με απογοήτευσε», έγραψε στο Twitter του ο Franco και «ανέβασε» κοινή τους φωτογραφία πάνω στην οποία είχε γράψει: «Ο James γ*μ*σ* τα Όσκαρ. Πιστέψτε με, ξέρω από κωμωδία. Εξάλλου, είμαι αυτός που γράφει τα κείμενα για την Bette Midler».

Αν και στην συνέχεια ο ηθοποιός απέσυρε την φωτογραφία, φρόντισε να βάλει κάτι άλλο στη θέση της. Την φράση του Edwin Land που είπε «μην υποτιμάς ένα project εκτός κι αν είναι σημαντικό ή σχεδόν αδύνατο». Δεν λέμε, πιο φιλοσοφημένο είναι, αλλά το καρφί παραμένει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top