Γνωστός ηθοποιός φίλησε στο στόμα παρουσι��στή on air!

«Τα χείλη σου είναι υγρά», του εξομολογήθηκε

Μέχρι και στο πλατό μιας εκπομπής μπορεί να ικανοποιήσει κάποιος τις... ορμές ή τις πιο παράτολμες φαντασιώσεις του, αν κρίνουμε από το «καυτό» φιλί στο στόμα που έδωσε ο Charlie Sheen στον Jimmy Kimmel! Και να σκεφτείς ότι δεν ήταν καν καλεσμένος του παρουσιαστή, αλλά «μπούκαρε» από το πουθενά!

Ο Kimmel συζητούσε με τον Mark Cuban, που κάτι ετοιμάζει με τον γνωστό ηθοποιό. Ξαφνικά, ο Sheen εμφανίστηκε από το πουθενά, άρπαξε τον παρουσιαστή από το κεφάλι και τον φίλησε στο στόμα! Με γλώσσα ή όχι, θα ��ας γελάσουμε...

«Τα χείλη σου είναι υγρά», του είπε ο Sheen, ενώ ο Kimmel είχε μείνει αφώνου και αλάλου γωνία! Δεν λες καλά που δεν του είπε ότι μυρίζει η αναπνοή του;

Μόνο αρκετές ώρες μετά την εκπομπή (και το σοκ) κατάφερε ο Kimmel να γράψει στο Twitter τις εντυπώσεις του: «το κεφάλι μου ακόμα στριφογυρίζει. Ο μύθος λέει πως αν σε φιλήσει ο Charlie Sheen τα μεσάνυχτα γίνεσαι λυκάνθρωπος».

Την όρεξη για... χιούμορ πού την βρήκε, μου λες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top