Τούρτα με την… Patty για τα γενέθλια της Χρουσαλά!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτυ της

Τούρτα με την… Patty για τα γενέθλια της Χρουσαλά!

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και εξαντλητικές πρόβες για την συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, ενόψει και της αυριανής πρεμιέρας, όμως βρήκε χρόνο για το πάρτυ των γενεθλίων της!


Όχι…. Το πάρτυ αυτή την φορά δεν έγινε στο θωρηκτό Αβέρωφ αλλά σε μία ντίσκο στο Κολωνάκι όπου Μαριέττα και Λέο Πατίτσα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους.


Υπό το άκουσμα τραγουδιών εποχής 80΄s, η Μαριέττα άρπαξε την ευκαιρία και άρχισε να δείχνει τις φιγούρες που έμαθε στις πρόβες του Dancing!


Οι καλεσμένοι στο πάρτυ αυτό ήταν φίλοι του ζευγαριού από τον επιχειρηματικό αλλά και εφοπλιστικό χώρο. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι πολύ καλοί τους φίλοι Δημήτρης Γιαννέτος , η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου αλλά και ο Θοδωρής Παναγάκος που θα χορέψει μαζί της στο Dancing.


Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε όταν «αποκαλύφτηκε» η τούρτα που είχαν επιλέξει για την Μαριέττα οι κολλητές της! Η τούρτα απεικόνιζε την Patty, την ηρωίδα με την οποία όλα τα παιδάκια παραληρούν… Προφανώς διάλεξαν κάτι τέτοιο δεδομένης της προσπάθειας που θα κάνει η σύζυγος Πατίτσα στο χορό…


Πηγή: Εspresso

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top