Κοντή είπαν την Έλλη Κοκκίνου Μενεγάκη - Λιάγκας

Κρίμα το... μπόι τους καλέ!

Κοντή είπαν την Έλλη Κοκκίνου Μενεγάκη - Λιάγκας

Με το μπόι της Έλλης Κοκκίνου τα έβαλαν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Λιάγκας, που σχολίασαν την διαφορά ύψους με τον Γιώργο Μπόγρη. Κοντή την αποκάλεσε η Ελένη, ενώ ο Λιάγκας την χαρακτήρισε αποκούμπι!

Στην... δυσλειτουργία της σχέσης αναφέρθηκε η Ελένη, που μέχρι και το στυλό πήρε για να μετρήσει την διαφορά που έχουν Έλλη και Γιώργος στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα περιοδικά.

«Η Έλλη έρχεται κάτω από τον ώμο του και εννοείται ότι φοράει τακούνι», είπε η παρουσιάστρια λες και έκανε επιστημονική διαπίστωση που θα σώσει την ανθρωπότητα. «Έτσι δεν μπορείς να κοιταχτείς τα μάτια... Δεν μπαίνει ούτε κάτω από την μασχάλη», πρόσθεσε.

Εμ πες το έτσι ντε! Λειτουργικό είναι το θέμα! Βρε άμα θέλουν να κοιταχτούν, είτε τεντώνεται η Έλλη, είτε σκύβει ο Γιώργος, εκεί θα τα χαλάσουμε; Πάντως, μετά από αυτό καταλάβαμε γιατί τον Ματέο πρώτο μπόι δεν τον λες, ούτε και την Ελένη Μενεγάκη φυσικά...

Μεγαλύτερο ζοριλίκι με το ύψος «τράβηξε» ο Γιώργος Λιάγκας, που μάλλον του έχει στοιχίσει το ότι δεν είναι 2 μέτρα και κάτι όπως ο μπασκετμπολίστας. «Έχει πολύ πλάκα! Σαν να ακουμπάει πάνω της είναι», έλεγε και ξαναέλεγε ο παρουσιαστής και γελούσε λες και του καθάριζαν αυγά...

«Είναι το... αποκούμπι του», συνέχισε, χωρίς να σταματήσει να γελάει, ενώ «χολή» πέταξε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας «και μετά της λέει ο Μπόγρης, έλα, ανέβα εδώ»!

Μάταια προσπαθούσε η Σκορδά να τους επαναφέρει στην τάξη, ενώ το θέμα έληξε με την παρουσιάστρια να λέει πως θα ήθελαν και αυτοί να είχαν το μπόι του Μπόγρη.

Έτσι είναι αγάπη μου... όσα δεν φτάνει -κυριολεκτικά στην εν λόγω περίπτωση- η αλεπού, τα κάνει αγουρίδες! Πάλι καλά να λέμε που δεν έβγαλαν και χάρακα οι πρώην συμμαθητές, για να μετρήσουν τους πόντους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top