Θέλετε να πάτε στον γάμο Kate-William και δεν έχετε λεφτά;

Σας έχουμε την λύση!

Θέλετε να πάτε στον γάμο Kate-William και δεν έχετε λεφτά;

Θέλετε να παρακολουθήσετε τον γάμο του William και της Kate, αλλά δεν έχετε να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία σε αεροπορικά, διαμονή και φαγητό; Οι Βρετανοί έχουν έτοιμη την λύση για εσάς! Θα κατασκηνώσετε!

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι οι λάτρεις των γαλαζοαίματων της Βρετανίας που επιθυμούν διακαώς να παρακολουθήσουν τον επόμενο μήνα το γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton στο Λονδίνο αλλά δεν έχουν αρκετά χρήματα για τη διαμονή τους σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο, έχουν μία ακόμα επιλογή: να κατασκηνώσουν.

Τη δυνατότητα αυτή τους προσφέρει το Camp Royale (η βασιλική κατασκήνωση), η οποία θα στηθεί στην περιοχή Clapham Common στο νότιο Λονδίνο και υπόσχεται έναν φθηνό εναλλακτικό τρόπο για όσους θέλουν να συμ��ετάσχουν στους εορτασμούς την ημέρα του γάμου, στις 29 Απριλίου.

Η Διανυκτέρευση για τον Μεγάλο Βασιλικό Γάμο, όπως αυτοαποκαλείται, θα λειτουργήσει από τις 28 Απριλίου ως την 1η Μαϊου και η διαμονή εκεί θα κοστίζει 75 στερλίνες (120 δολάρια) για τρεις διανυκτερεύσεις.

Οι διοργανωτές υποστηρίζουν μάλιστα ότι η κατασκήνωση θα διαθέτει ντουζιέρες με ζεστό νερό σε 24ωρη βάση, καθαρές τουαλέτες, δωρεάν τσάι - κατά τη βρετανική συνήθεια - και φύλαξη από άνδρες εταιρίας ασφαλείας. Αντε, βρε ποιος την χάρη σας… Εάν πάτε να μας πείτε και μας πώς περάσατε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top