Πενθεί την γιαγιά της η Madonna

Έχασε την γυναίκα που την μεγάλωσε

Πενθεί την γιαγιά της η Madonna

Την γυναίκα που την μεγάλωσε, την γιαγιά της, έχασε η Madonna, γεγονός που την έκανε να βυθιστεί στο πένθος. Η Elsie Mae Fortin άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη, σε ηλικία 99 ετών και, μάλιστα, τρεις μήνες πριν «πατήσει» τα 100.

Η Madge είναι συγκλονισμένη, καθώς στα χέρια της γιαγιάς της μεγάλωσε αφού η μητέρα της πέθανε όταν εκείνη ήταν 5 ετών. Επίσης, η γιαγιά ήταν το μοναδικό στήριγμα της «βασίλισσας της ποπ» στην οικογένεια, αφού κανείς άλλος δεν επικροτούσε τις επιλογές της.

H κηδεία της Elsie Mae Fortin θα γίνει στον τόπο διαμονής της, το Bay City του Michigan, το Σάββατο, ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν η 53χρονη σταρ θα παραβρεθεί στην τελετή.

Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της σταρ, η Madge δεν θα εκδώσει καμία ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ για τον θάνατο της γιαγιάς της. «Είναι αυστηρά προσωπικό της θέμα», τόνισε.

«Δεν χαιρόμουν με όλες τις επιλογές της, όμως, είναι η εγγονή μου και με κάνει υπερήφανη επειδή δουλεύει σκληρά», είχε δηλώσει το 2008 η γιαγιά της Madonna για την παγκοσμίου φήμης εγγονή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top