Αδερφός Ευδοκίας Ρουμελιώτη: Αν δεν είχα εμβολιαστεί, θα είχα διασωληνωθεί

Ο 45χρονος πέρασε πολύ βαριά τον κορωνοϊό

Ο 45χρονος αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργος Ρουμελιώτης μίλησε στο T-LIVE για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Έκανε το δεύτερο εμβόλιο η Ευδοκία Ρουμελιώτη - Το αισιόδοξο μήνυμά της

Ο ίδιος αν και ήταν εμβολιασμένος, κόλλησε και νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε μάλιστα, να νοσηλευτεί, καθώς είχε υψηλό πυρετό, που δεν υποχωρούσε. 

Γιώργος Ρουμελιώτης ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

«Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, θα είχα διασωληνωθεί από την πρώτη στιγμή» εξομολογήθηκε ο επιχειρηματίας και παραδέχτηκε ότι η αδερφή του, Ευδοκία, ήταν δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της δυσάρεστης περιπέτειάς του.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η αδερφή μου καθόταν και εγώ την έβλεπα από το παράθυρο» εξομολογήθηκε.

 

«Είχα κάνει το εμβόλιο της Johnson, το μονοδοσικό. Είχα μικρό κύκλο επαφών και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτή τη φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας μας. Μετά το εμβόλιο εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου χαλάρωσαν. Κόλλησα τρεις μήνες μετά το εμβόλιο. Όταν κόλλησα δεν το κατάλαβα, γιατί πίστευα ότι είναι από το κλιματιστικό ή τη μηχανή. Την τέταρτη ημέρα έκανα self test και βγήκε θετικό. Έκανα το μοριακό στη συνέχεια και επιβεβαιώθηκε. Ήμουν γενικά ψύχραιμος, αλλά πήρα και τα μέτρα μου.

Μου έκανε όλο αυτό πνευμονία από την τρίτη ημέρα και στους δύο πνεύμονες. Ήταν πολύ επιθετικό. Εξαντλήθηκα. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο, ήταν τρομαγμένοι οι γιατροί. Καθυστέρησα αρκετά, σύμφωνα με την κλινική μου εικόνα. Μου έκαναν τις εξετάσεις και μου είπαν “θα νοσηλευτείτε”. Μου έκαναν μια θεραπεία και συν το εμβόλιο, κατάφεραν να γυρίσουν λίγο την κατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα για να ξανανέβει το οξυγόνο» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Ρουμελιώτης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top