Νέες λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς

Μάθετε πρώτοι τα νέα στοιχεία για τον γάμο William-Kate

Η Kate Middleton κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Παντρεύεται τον πρίγκιπα William στις 29 Απριλίου στο Westminster Abbey και γίνεται η πρωταγωνίστρια της χρονιάς, τόσο στην Μεγάλη Βρετανία όσο και στο διεθνές jet set. Επιπλέον, η Kate έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε οτιδήποτε αφορά τον γάμο, έχοντας φυσικά πάρει την αυστηρότερη έγκριση: Αυτήν την βασίλισσας Ελισάβετ.

Σιγά σιγά έρχονται στην δημοσιότητα οι λεπτομέρειες του γάμου που αναμένεται να αφήσει εποχή στην Βρετανική πρωτεύουσα. Τόσο αυτό καθεαυτό το μυστήριο, όσο και τα όσα προηγηθούν και επακολουθήσουν αυτού, προκαλούν το ενδιαφέρον όχι μόνο των Βρετανών, αλλά και όσων ασχολούνται με το lifestyle υψηλών προσωπικοτήτων από κάθε γωνιά της γης.

Οι προσκλήσεις έχουν σταλεί εδώ και καιρό. Το προσωπικό του Chamberlain’s Office, που επιμελήθηκε την αποστολή, μίλησε για «το πιο παχύ και μεγάλο σε διαστάσεις προσκλητήριο που έχει σταλεί ποτέ». Πρέπει να ήταν η πιο ευχάριστη διαδικασία στην οποία μπήκαν ποτέ οι συγκεκριμένες υπάλληλοι.

Εδώ και αρκετό καιρό το Παλάτι έχει φροντίσει κάθε του κίνηση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η Βρετανική Βασιλική οικογένεια έχει προμηθευτεί το πλάνο του Ναού στον οποίο θα τελεστεί το μυστήριο, το οποίο άλλωστε έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τελετές της οικογένειας, τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες, όπως η κηδεία της πριγκίπισσας Diana.

Ολες οι είσοδοι του χώρου ελέγχονται πλήρως, ούτως ώστε να υπάρξουν τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας. Για το εσωτερικό του χώρου, το πλάνο προβλέπει ότι στις πρώτες, τις μπροστινές θέσεις κά��ονται τουλάχιστον 50 μέλη βασιλικών οικογενειών. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν αυτό θα τηρηθεί κατά γράμμα, καθώς τ�� ζευγάρι ζήτησε να συμπεριληφθούν και φίλοι του μπροστά μπροστά.

Ποιοι φίλοι; Φίλοι τύπου David και Victoria Beckham, αλλά και Elton John με τον σύζυγό του David Furnish και πολλοί πολλοί άλλοι.

Καθοριστικός παράγοντας της ημέρας ως προς το πώς θα κινηθεί το ζευγάρι θα είναι ο καιρός. Πέρα από τον τρόπο που θα φτάσει η νύφη, ο οποίος παραμένει άγνωστος, το βέβαιον είναι ότι το ζευγάρι θα αναχωρήσει με ολόχρυση άμαξα, η οροφή της οποίας θα είναι κλειστή ή ανοιχτή ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Μετά την τελετή, το Παλάτι θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο δεν θα παρευρεθούν όλοι καλεσμένοι, αλλά μόλις 300 άτομα. Στην βραδιά θα ρέει άφθονη σαμπάνια και μεζέδες με τα ακριβότερα υλικά του κόσμου. Ηδη, οι προσκεκλημένοι του πάρτι έχουν ενημερωθεί, καθώς η συγκεκριμένη περίσταση επιβάλλει επίσημη ενδυμασία τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Σύμφωνα με τις Βρετανικές εφημερίδες, η λήξη του πάρτι θα είναι και η στιγμή που η Kate θα πει αντίο στην παλιά της ζωή και «καλημέρα στο Buckingham Palace».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top