Κατερίνα Στικούδη: Είναι ή δεν είναι τελικά έγκυος;

Η αντίδραση της Μαγγίρα όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Μπέττυ Μαγγίρα όταν αναφέρθηκε η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έχει προκαλέσει μεγάλο μπέρδεμα στα ελληνικά media σχετικά με το αν είναι έγκυος ή όχι! 

Κατερίνα Στικούδη: Ποια ήταν η κριτική που την ενόχλησε πολύ;

Η εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας υπήρχε ως «φήμη» για αρκετό καιρό. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδαμε σε κάποια πλάνα την Κατερίνα Στικούδη. Δε θα το αναφέραμε, γιατί ξέρω πως η Κατερίνα δε θέλει να το σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή ακούγεται έντονα, δεν είναι τριών, είναι… έξι (ενν: μηνών). Όλα καλά». 

Κατερίνα Στικούδη: Πώς αντέδρασε η Μπέττυ Μαγγίρα όταν αναφέρθηκαν στην εγκυμοσύνη της;

Πέρα από τη Φαίη Σκορδά, στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη αναφέρθηκε σήμερα και το πάνελ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ως καλεσμένη της την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο YFSF. Όταν αναφέρθηκε στην Κατερίνα Στικούδη, ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε: «Συγγνώμη, η Κατερίνα Στικούδη με την κοιλιά στο στόμα πως τα κάνει όλα αυτά; Δεν είναι έγκυος;». 

Μπέττυ Μαγγίρα: Ένταση και αμηχανία στη συνέντευξή της στο «Έλα Χαμογέλα»!

Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν απάντησε τίποτα και κοίταξε τον Παύλο Σταματόπουλο γεμάτη αμηχανία. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Συγγνώμη, το έχει πει η κοπέλα αυτό; Δεν το έχει πει. Ας αφήσουμε την Κατερίνα Στικούδη και την κατάστασή της ήσυχη!»

Κατερίνα Στικούδη: Για μπάνιο με… επίπεδη κοιλιά!

Ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, όμως, προκάλεσε η Κατερίνα Στικούδη με τις σημερινές φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

H τραγουδίστρια πήγε για το πρώτο της μπάνιο στην Πάργα και φωτογραφήθηκε με μπικίνι. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η κοιλιά της είναι τελείως επίπεδη, κάτι που είναι δύσκολο να συμβαίνει αν είναι ταυτόχρονα έξι μηνών έγκυος! 

Το σίγουρο είναι πως για άλλη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς είχε κάνει όταν παντρεύτηκε τον καλό της το 2019!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top