Θεοδώρα Βουτσά: Το μήνυμα μετά την κόντρα της Σάντρας, με τη μητέρα της

Τι ζήτησε η κόρη του Κώστα Βουτσά;

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά στο «Πρωινό» για τη Θεανώ Παπασπύρου

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά και της Θεανώς Παπασπύρου, της δεύτερης συζύγου του Κώστα Βουτσά.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις της πρωτότοκης κόρης του ηθοποιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της έχει στην κατοχή της έργα τέχνης μεγάλης αξίας που είχε συλλέξει ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου και αρνείται να τα δώσει στις κόρες του όπως εκείνος επιθυμούσε.

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους

Η Σάντρα Βουτσά αγκαλιά με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά

Η Σάντρα Βουτσά αγκαλιά με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Σάντρα Βουτσά μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρω ινό» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και η Θεανώ  Παπασπύρου απάντησε σημειώνοντας: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Σάντρα Βουτσά για Παπασπύρου: «Δε σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

Σάντρα Βουτσά: «Αν η κ. Παπασπύρου θέλει να μιλήσω ανοιχτά, ευχαρίστως»

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP


Η μακροσκελής ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό έκανε μία ανάρτηση στο Instagram τονίζοντας πως δεν πρέπει «να σπιλωθεί η μνήμη του Κώστα Βουτσά με ψεύδη, εμμονές, επιθέσεις προσωπικού τύπου που στόχο έχουν προσωπικό όφελος».

Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε κρυφά η κόρη του Κώστα Βουτσά

«Επειδή πολλά λέγονται που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη και καταστάσεις πάρα πολύ μακριά από τον χαρακτήρα και ήθος του πατέρα μου, ας μιλήσουμε για το πως θα συνεχίσουμε το έργο του.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς, το κενό ήταν- και παραμένει- μεγάλο. Από την Εντατική ήδη, είχα σκεφτεί να φτιάξω μια ΑΜΚΕ για να συνεχίσω το έργο του. Ίσως μια μάταιη προσπάθεια μου να του δώσω «κίνητρο» για να βγει από την Εντατική.
Οι πρώτοι που δέχτηκαν να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο και να βοηθήσουν αφιλοκερδώς, προσφέροντας τον χρόνο τους και το χρήμα τους- για να λέμε την αλήθεια- ηταν ο Nikos Manakis και η Θεανώ Βουτσά- η οποία γνωρίζοντας τη μεγάλη μου λατρεία για τον μπαμπά αφού και η ίδια αισθάνεται το ίδιο, δεν μου είπε ποτέ Όχι σε ότι είχε να κάνει με τον πατέρα μου- όσο κι αν εκείνος κατά καιρούς την είχε πληγώσει με την συμπεριφορά του.

Η Konstantina Alexopoulou, η δικηγόρος μας, κίνησε τις διαδικασίες και η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε αμέσως. Στόχος μας στην ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ είναι η προσφορά.

Πρώτο μας βήμα ήταν να συναντηθούμε με την διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου και να προσφέρουμε μια υποτροφία στο όνομα του μπαμπά. Χρήματα που θα βοηθούσαν ηθοποιούς, καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, να ξεκινήσουν την καριέρα τους.
Η Κωνσταντίνα και εγω συναντηθήκαμε με την διοίκηση του Εθνικού, η υποτροφία/δωρεά εγκρίθηκε αλλά δυστυχώς τα γεγονότα και η επικαιρότητα, έτσι όπως εξελίχθηκαν, δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία.

Θα επισκεφτούμε το Εθνικό ξανά συντομα και θα προσφέρουμε πάλι αυτό που μπορούμε. Στο μεταξύ κάναμε κάποιες άλλες κινήσεις στο όνομα του πατέρα μου να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες απο σεβασμό…

Θέλαμε η δράση της ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ να είναι διακριτική. Δε γίνεται όμως τώρα να σιωπήσουμε. Ο πατέρας μου ηταν άνθρωπος σεμνός, χαρούμενος, που μίλαγε μέσα απο τις πράξεις του και τη δουλειά του. Δεν γίνεται, και σαν νόμιμη κληρονόμος του, δεν θα επιτρέψω να χρησιμοποιηθεί το όνομα του και να σπιλωθεί η μνήμη του με ψεύδη, εμμονές, επιθέσεις προσωπικού τύπου που στόχο έχουν προσωπικό όφελος.
Η επιθυμία μου είναι αυτή η ΑΜΚΕ να μεγαλώσει και να συνεχίσει το έργο του μπαμπά. Κάνοντας κλικ στο link απο κάτω, μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς κάνουμε.
Αν θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζι μας, αν θέλετε να προσφέρετε κι εσείς ή αν χρειάζεστε βοήθεια- οποίας μορφής- επικοινωνείτε μαζι μου. Τα στοιχεία είναι ολα στο site.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας.
Με αγάπη
Θεοδωρα
Η κόρη του Κώστα».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top