Σάντρα Βουτσά: «Αν η κ. Παπασπύρου θέλει να μιλήσω ανοιχτά, ευχαρίστως»

Η απάντηση της κόρης του Κώστα Βουτσά στην πρώην σύζυγό του

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά στο «Πρωινό» για τη Θεανώ Παπασπύρου

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά και της Θεανώς Παπασπύρου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους

 

Όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις της πρωτότοκης κόρης του ηθοποιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της έχει στην κατοχή της έργα τέχνης μεγάλης αξίας που είχε συλλέξει  ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου και αρνείται να τα δώσει στις κόρες του όπως εκείνος επιθυμούσε.

Σάντρα Βουτσά για Παπασπύρου: «Δε σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

 

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Η Σάντρα Βουτσά έκανε νέες δηλώσεις γι’ αυτό το θέμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» και η Θεανώ Παπασπύρου της απάντησε λέγοντας πως: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Επειτα από αυτή την απάντηση η Σάντρα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και σχολίασε τη δήλωσή της σημειώνοντας: «Έψαξε τα προσωπικά μου δεδομένα και τα βγάζει στη φόρα; Αν η κυρία Παπασπύρου θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα, ευχαρίστως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Όσον αφορά στο θέμα με τους πίνακες, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την περιουσία. Είναι ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του μετά τον θάνατο του, δεν έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία. Αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, έχει κάποιο χαρτί στα χέρια της η κυρία Παπασπύρου που λέει ότι ο Κώστας Βουτσάς της έχει αφήσει τους πίνακες; Ας μας το φέρει αν το έχει. Η κυρία Παπασπύρου απλώς ανέλαβε να φυλάξει το δώρο του πατέρα μας επειδή εκείνος της είχε εμπιστοσύνη ότι θα έκανε αυτό που πρέπει όταν θα ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς. Από που κι ως που η πρώην-πρώην σύζυγος (γιατί ο πατέρας μου έκανε άλλους δυο γάμους μετά, άρα είναι διπλά πρώην} κανονίζει και αποφασίζει για το δώρο που ήθελε να μας κάνει οι πατέρας μας; Με ποιο δικαίωμα η πρώην – πρώην σύζυγος κρατάει το δώρο του πατέρα μας; Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί την επιθυμία του πέρα από τα τυπικά».

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ

Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ αναφέρθηκε και στη δήλωσή της πως ήταν κοντά στον πατέρα της πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή. «Η κυρία Παπασπύρου δεν ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά μέχρι το τέλος, διότι είχαν χωρίσει  πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 εκείνος ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού», πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top