Πασίγνωστος ��θοποιός ξεκινά απεργία πείνας!

Διαβάστε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Πασίγνωστος ηθοποιός ξεκινά απεργία πείνας!
Απογοητευμένος από την ελληνική πολιτεία είναι ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, που αποφάσισε να κατέβει σε απεργία πείνας, αφού εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια περνά το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά.

Τον Σεπτέμβριο 2004, είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν περνώντας από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έπεσε στο κεφάλι του ένα τεράστιο δέντρο ύψους 15 μέτρων, με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί σοβαρά και να κλείσει όλη η Βουλιαγμένης. Σώθηκε γιατί για καλή του τύχη φορούσε κράνος.

Αμέσως μετά, πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε εγκεφαλoγράφημα και η διάγνωση ήταν «απώλεια πρόσφατης μνήμης». Τότε ήταν που άρχισε και το μαρτύριο του: «αμέσως κυκλοφόρησε η βρώμα στο θέατρο ότι ξεχνάω τα λόγια μου». Αποτέλεσμα ήταν να χάσει πολλές δουλειές στο θέατρο και να υποστεί οικονομική ζημία.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Espresso», o Kώστας Τσάκωνας αποφάσισε να κάνει μήνυση κατά του δήμου Αθηναίων και κατά του εργολάβου που διεξήγαγε το έργο. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, ακόμα προσπαθεί να βρει το δίκιο του αφού το δικαστήριο έχει πάρει τέσσερις αναβολές.

Ο ίδιος, μη μπορώντας πλέον να συντηρήσει τον εαυτό του αλλά και τα δυο ανήμπορα αδέρφια του, αποφάσισε σε μια ύστατη προσπάθεια να κατέβει σε απεργία πείνας αμέσως μετά το Πάσχα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους και να δοθεί επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top