Λόγια οργής από τη Lady Gaga: «να πάτε να γ*μ*θ**τ*»

Εξέφρασε το παράπονο της και τα πέταξε ΟΛΑ έξω. ΠΑΛΙ!

Λόγια οργής από τη Lady Gaga: «να πάτε να γ*μ*θ**τ*»
Η Lady Gaga όχι μόνο τα πέταξεΌΛΑ έξω για ακόμα μια φορά, αλλά έδωσε και μια οργισμένη συνέντευξη στην οποία βροντοφωνάζει: «δεν είμαι βιομηχανοποιημένη!»

Φορώντας μια see-through φόρμα με μερικά μικροσκοπικά φερμουάρ να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, λίγα είναι αυτά που αφήνει στην… φαντασία!

Ωστόσο σε αντίθεση με την περιβολή της, τα λεγόμενα της όχι μόνο είναι πολύ σοβαρά αλλά και οργισμένα: η 25χρονη Gaga όχι μόνο παραπονιέται ότι παρά τη φήμη της οι άνθρωποι δεν μπορούν να την καταλάβουν, αλλά στέλνει και ένα σαφές μήνυμα προς όλους: «Ακούστε καλά. Αν βγάλετε τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το σουτιέν και κάθε αξεσουάρ πάνω από το σώμα μου και με πετάξετε πάνω σε ένα πιάνο μόνο με ένα μικρόφωνο, θα σας κάνω να κλαίτε!»

Και συνεχίζει σε μια ομολογουμένως παραληρηματική συνέντευξη: «Νομίζω ότι σας έχω αποδείξει ατελείωτες φορές το ποια είμαι. Υπήρξα πολύ ανοιχτή απέναντι σας. Και κανείς σας ακόμη, δεν έχει καταλάβει το παραμικρό για μένα!»

Η οργή της δεν έχει τέλος: «δεν πρόκειται να γίνω αυτό που περιμένετε. Αν θέλετε να γίνω κάτι άλλο απ΄αυτό που είμαι, σταματήστε απλά να με βλέπετε. Δεν είμαι αυτό που θέλετε. Δεν είμαι φτιαχτή».

Και κατέληξε: «αν θέλετε η τέχνη μου να γίνει βιομηχανοποιημένη και στημένη, να πάτε να γ*μ*θ*ει*ε», απευθυνόμενη στους απανταχού παραγωγούς και στιχουργούς που την κατηγορούν ότι η τέχνη της είναι πλέον συνηθισμένη.

πρώτη ανάρτηση: 20-04-2011, 00:01

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top