Α. Ρέμος: «Γκέϊ με το ζόρι δεν γίνεται κανείς»

Τι λέει για Ζέτα, Υβόννη, τραγούδι και ποδόσφαιρο

Α. Ρέμος: «Γκέϊ με το ζόρι δεν γίνεται κανείς»

Χωρισμός, φυγή από τον Ηρακλή, δικαστική διαμάχη με την Sony. Τι απαντά ο Αντώνης Ρέμος σε εκείνους που του μιλούν για «σταύρωση» και «ανάσταση», που είναι και επίκαιρη; «Δεν ξέρω εάν έχω αναστηθεί ακόμη, αλλά σίγουρα σταυρώθηκα. Με τρόπο που δεν μου άξιζε, γιατί ό, τι έκανα το έκανα από αγάπη».

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πού πιστεύει ότι έκανε το λάθος που του στοίχισε. «Το ότι ασχολήθηκα με πράγματα έξω από το τραγούδι. Δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για κάποιες επιχειρήσεις με καφέ που άνοιξα στην Θεσσαλονίκη. Οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Το τραγούδι είναι το μόνο που δεν με έχει πληγώσει στην ζωή μου. Εγώ το έχω προδώσει, εκείνο ποτέ».

«Την σεξουαλικότητά μου δεν την διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέϊ δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος απαντώντας σε ερώτηση για την σεξουαλικότητά του.

Αποφεύγει τους ψυχολόγους γιατί θεωρεί τα φιλαράκια του τον καλύτερο ψυχολόγο. Είναι σε εγρήγορση, τις «μηχανές» του ζεσταμένες, θεωρεί ότι η νυν συντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ είναι πιο όμορφη εσωτερικά απ’ό,τι εξωτερικά, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για την πρώην σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια: «Πάντα θα υπάρχει ένας άντρας να μιλάει για εκείνη, γιατί η Ζέτα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα… Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με την Ζέτα, αφού και οι δύο έχουμε άλλους ανθρώπους στην ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί», δηλώνει, προσθέτοντας ότι δεν τον ενοχλεί που ο τωρινός σύντροφός της κάνει την ίδια δουλειά με εκείνον: «Γιατί να με ενοχλεί; Εγώ θα διαλέξω τι επάγγελμα θα κάνει ο σύντροφος της Ζέτας;» (Πηγή: περιοδικό Elle)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top