Τάσος Ξιαρχό: «Στο Survivor θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις εκεί»

Εξήγησε τον λόγο που γύρισε την πλάτη στο ριάλιτι επιβίωσης

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα «πετούσε» μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να μπει στην ομάδα των διασήμων

Τάσος Ξιαρχό: Είναι ο επόμενος «διάσημος» που πάει Άγιο Δομίνικο;

Μιλώντας μέσω Skype στη «Φωλιά των Κου Κου», ο γνωστός χορευτής και χορογράγος Τάσος Ξιαρχό, ξεκαθάρισε ότι δεν πηγαίνει στο «Survivor», ενώ δέχτηκε και πρόταση να συμμετέχει στη «Φάρμα».

«Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το "Survivor". Είναι ένα παιχνίδι που δε θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δε θα πάω στο Survivor», είπε στην Κατερίνα και τον Κρατερό. 

Τάσος Ξιαρχό Κρατερός Κατσούλης

«Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί», πρόσθεσε. 

Τάσος Ξιαρχό: Όσους ευχαρίστησε για τη μεγάλη του νίκη στο J2US

«Ήμουν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό... δε θέλω να χάνω, έχω πρόβλημα, τσακώνομαι. Ίσως είναι καλό που δεν πήγα, γιατί θα βλέπατε έναν Τάσο πολύ αληθινό. Μου είπαν και για τη "Φάρμα", αλλά δε θέλω να πάω. Τα χρήματα για το "Survivor" δεν ήταν ικανοποιητικά», ξεκαθάρισε ο Τάσος, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να του προσφέρουν καλύτερη αμοιβή αφού βρίσκεται στην επικαιρότητα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top