Natalia Vodianova: «Super Nova» κουνελάκι σε σέξι φωτογράφηση

Είναι 30 και έχει το πρόσωπο... έφηβης!

Natalia Vodianova: «Super Nova» κουνελάκι σε σέξι φωτογράφηση
«Super Nova» την αποκαλούν τη Νatalia Vodianova και όχι τυχαία. Το 30χρονο μοντέλο που έχει ακόμα το πρόσωπο και το σώμα μιας έφηβης, έχει κατακτήσει τις πασαρέλες τα τελευταία τρία χρόνια.

Aπόδειξη;το τελευταίο βίντεο που γύρισε για την προώθηση μεγάλης συλλογής εσωρούχων που υπογράφει η ίδια. Ποζάροντας ως κουνελάκι με δαντελένια εσώρουχα, η πανέμορφη Natalia μας εύχεται «Καλό Πάσχα»!

Εκτός πάντως από super model, η Ναταλία είναι και super…μαμά, αφ��ύ εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει να φροντίσει και τα τρια της παιδιά. Δυο αγοράκια 10 και 3 ετών και ένα κοριτσάκι 5 χρονών.

Ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η πανέμορφη Natalia δεν μπορεί να συνδυάσει την επαγγελματική με την προσωπική ευτυχία. Δημοσιεύματα , θέλουν το γάμο της με τον επί 10 συναπτά έτη σύζυγο της να περνά κρίση και τους δυο τους να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Η Natalia πάντως έχει βρει τρόπους να διοχετεύει την αγάπη της, αφού εκτός από τα τρία της παιδιά έχει ιδρύσει και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τα παιδιά της χώρας της. Με τα χρήματα που συγκεντρώνει, φτιάχνει χώρους για να παίζουν τα παιδιά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top