Ουγγαρέζος: «έγινα γνωστός ως πρώην της Μπουλέ και έκανε ότι δεν με ξέρει»

Το παράπονο του πρώην μετά το... παράπονο της πρώην!

Ουγγαρέζος: «έγινα γνωστός ως πρώην της Μπουλέ και έκανε ότι δεν με ξέρει»

Τι το ήθελε να παραπονεθεί η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της ότι έγινε γνωστή ως «κορίτσι του Γρηγόρη»; Αφορμή βρήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για να ξεσπάσει, λέγοντας πως εκείνος έγινε γνωστός ως «πρώην της Μπουλέ» και η ίδια έκανε πως δεν τον ξέρει!

«Ήταν φοβερά προσβλητικό και μηδενιστικό», δήλωσε η Νάντια σ��ο περιοδικό «Down Town» για την... ταμπέλα που της κόλλησαν, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που της έχει κάνει on air o Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας πως έχει ιδιαίτερο χιούμορ το οποίο είναι και εύκολα παρεξηγήσιμο.

Όχι που δεν θα έκαναν την χάρη στον Δημητράκη να της απαντήσει μέσα από το «Πρωινό Mou»...

«Εγώ από πέρυσι μόνο καλά πράγματα λέω για την Νάντια. Την υποστηρίζω από πέρυσι, που εκείνη έκανε ότι δεν με ήξερε», άρχισε να λέει ο παρουσιαστής και το «καρφί» είτε δείχνει πως πονάει ακόμα το δοντάκι του, είτε ότι του έκατσε άσχημα ο χωρισμός.

Το ξέσπασμα Ουγγαρέζου είχε και συνέχεια, με τον παρουσιαστή να μιλά για την εποχή του «Όμορφου Κόσμου»: «εγώ στην δημοσιότητα βγήκα ως ο πρώην της Μπουλέ και όταν εκείνη δεν την ήξερε κανείς την έλεγαν η πρώην του Γρηγόρη», συνέχισε.

Ο πρώην της πρώην και η πρώην του πρώην δηλαδή και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Το κορυφαίο, πάντως, ανήκει στην Φαίη Σκορδά, που έκλεισε το θέμα λέγοντας: «εδώ στο πρωινό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»!

Σώωωωπα καλέ! Επειδή ο Ουγγαρέζος βρέθηκε επαγγελματικά στη θέση του Αρναούτογλου, ο οποίος βρέθηκε ερωτικά στην θέση του; Ο Δημητράκης διάδοχος στην δουλειά και ο Γρηγοράκης διάδοχος στην Νάντια... Βίοι παράλληλοι παιδάκι μου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top