Πώς ο Χρανιώτης «άδειασε» την χορογράφο του!

Ποια...γκαντεμιά κατατρέχει το Dancing;

Πώς ο Χρανιώτης «άδειασε» την χορογράφο του!

Δεν φτάνει που ο Γιώργος Χρανιώτης και η χορογράφος του αποχώρησαν από το Dancing, διαφωνούν και ως προς τον τρόπο που χειρίστηκαν την κριτική που τους ασκήθηκε. Οι κακές γλώσσες, ωστόσο, αναφέρονται στο συγκεκριμένο ζευγάρι, το οποίο παραλληλίζουν με ΤΗΝ γκαντεμιά στο Dancing. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε:

Ως γνωστόν, η χορογράφος είχε έναν έντονο διάλογο με τον Φωκά Ευαγγελινό, με τον οποίο διαφώνησε, πράγμα που κατά πολλούς φαίνεται πώς στοίχισε στο ζευγάρι την παραμονή του. Η χορογράφος δεν αποδέχεται την κριτική που της έγινε και τα λάθη που οδήγησαν στην κακή βαθμολογία και υποστηρίζει ότι αυτή δεν ήταν καθόλου βάσιμη και καθόλου συγκεκριμένη. Και εκεί που περιμέναμε τον πρωταγωνιστή να στηρίξει τα λεγόμενα της παρτενέρ του και να την δικαιολογήσει, εκείνος απάντησε για την αποχώρησή του λέγοντας ότι εάν ήταν στην θέση της, δεν θα έκανε το ίδιο πράγμα. Κοινώς, εμμέσως πλην σαφώς την άδειασε! «Όταν μου ασκούν κριτική κάθομαι και την ακούω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Τζένη έχει εμπιστοσύνη στην δουλειά της. Η άποψή μου όμως εμένα είναι πολύ συγκεκριμένη. Περισσότερο ακούω και δεν μιλάω και το ίδιο θα προτιμούσα να έχει κάνει και εκείνη», δήλωσε στην Ευγενία Μανωλίδου ο ηθοποιός.

Ο Γ. Χαρανιώτης αποκάλυψε ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως θα έφευγε και μάλιστα είπε και τί έκανε όση ώρα περίμενε να ακούσει το αποτέλεσμα: «Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνω. Χαλάρωσα, έβαλα μια βότκα να πιώ και περίμενα...Μέχρι που άκουσα έκπληκτος τα αποτελέσματα».

Φαίνεται πάντως ότι η Τζένη Νικολέντζου αναζητά και μάλιστα επειγόντως τρόπο να αποκαταστήσει την φήμη της… «γκαντέμως» που την κυνηγάει από το πρώτο Dancing. Κι αυτό γιατί πέρυσι η ίδια χορογράφος συνεργάστηκε με τον Κώστα Σόμμερ που επίσης συμμετείχε στο σόου χορού του Ant1. Το ζευγάρι μετά από τραυματισμό του ηθοποιού αποχώρησε. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και φέτος με την ίδια χορογράφο και τον Γιώργο Χρανιώτη αυτή την φορά ο οποίος επίσης έφυγε στο τρίτο live μετά από τραυματισμό. Μα τέτοια γκαντεμιά;

H σύμπτωση πάντως δεν είν��ι μόνο τραγική, αλλά και ασύλληπτη. Μα να αναλάβει παίκτη και πέρυσι και φέτος και να φύγουν και οι δύο στο τρίτο live; Και να το προσπαθούσε δηλαδή δεν θα το κατάφερνε. Τι να πει κανείς; Να μου το θυμηθείτε… θα φταίει ο ανάδρομος…

Δείτε το βίντεο του Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top