Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton

«Έχασαν» σημαντικό μέλος της οικογένειάς τους

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τη συνέντευξη - βόμβα της Diana και τον αγώνα του γιου της, William, να «λάμψει» η αλήθεια

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον πρίγκιπα William και την Kate Middelton, καθώς «έχασαν» ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς τους, τον πολυαγαπημένο τους σκύλο, Λούπο.

πρίγκιπας William Kate Middleton

Πρίγκιπας William: Ζητά την αλήθεια για την ιστορική συνέντευξη της Diana

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την απώλεια του 9χρονου Λούπο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram.

«Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ», ήταν η συγκινητική λεζάντα της φωτογραφίας του Λούπο.

 

 

Έξαλλος ο William με την εικόνα της Diana στη σειρά «The Crown»

Ποιος ήταν ο Λούπο και πότε μπήκε στη βασιλική οικογένεια

Πρόκειται για ένα πανέμορφο, μαύρο, αγγλικό κόκερ σπάνιελ, που ανήκε στους γονείς της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Michael και Carole Middleton, οι οποίοι το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011. 

Μάλιστα, ο γλυκός Λούπο φέρεται να βοήθησε τον William και την Kate να διαλέξουν όνομα για τον γιο τους, πρίγκιπα George. Συγκεκριμένα, λέγεται πως William και Kate είχαν γράψει μερικά ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Λούπο ήταν εκείνος που διάλεξε ένα απ’ αυτά για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top