Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα τραγουδίστρια στην παιδική της ηλικία;

Αποκάλυψε την ηλικία της ανήμερα των γενεθλίων της

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό ανέβασε μια παιδική φωτογραφία της στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο λόγος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της αφού ομολόγησε πως έκλεισε τα 66!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια διαφορετική συναυλία στο «Σπίτι με το Mega».Με τραγούδια μου που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στις καρδιές των ανθρώπων . Με τρεις υπέροχους καλεσμένους που θαυμάζω κι αγαπώ . Την Δήμητρα Γαλάνη , τον Μάριο Φραγκουλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου . Τι πιο ωραίο να ενώνεις την Τέχνη σου με ανθρώπους που ταιριάζεις και εκτιμάς. Με μια συγκλονιστική Ορχήστρα και τους MandolinArte υπό την διεύθυνση του ταλαντούχου πιανίστα και ενορχηστρωτή Θωμά Κοντογεώργη. Στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Χρειαζόμουν απόλυτα τη ζεστή ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου Θεάτρου που ήταν τόσο οικείο στη ψυχή μου από τις παραστάσεις μου εκεί το 96 «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά»γιατί .... Το πιο σημαντικό σε μια συναυλία είναι το κοινό που τώρα δυστυχώς λείπει .... 16/10 Παρασκευή στις 11.10 μμ στο Mega ...Με αγάπη , δύναμη , ευαισθησία και τρελλη δίψα για την μουσική .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τεχνικούς για την πραγματοποίηση της συναυλίας ,στην παραγωγό μου Τωνια Δραγούνη στην παραγωγή του Mega για την άψογη συνεργασία μας Σας ευχαριστώ πολύ όλους #dimitragalani #mariosfrangoulis #nikosportokaloglou #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #kostasmilonas #takisvasiliou #petrosvarthakouris #pzafeiropoulos_trombone#mandolinarte #megatv #mega #dimotikotheatropeiraia #piraeus #concert #live #music #musician #zachariasstamoulos #kostaskalimeris #myrtomagrioti #achileasharitos #alexandrosbalabanis #toniadrag 📸👉🏼 #papadakispress #spitimetomega #piraeustheatre

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on


«Μπα!!! Και τι έγινε που φτάσαμε στο εξηκοστό έκτο λεπτό του παιχνιδιού»...Ο χρόνος δεν είναι χρήμα, ο χρόνος είναι κρίμα να τον σπαταλάς, για αυτό ζήστε τις «στιγμές» του δυνατά!!! Αδράξτε τη μέρα. Σας ευχαριστώ́ για ΌΛΑ…», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της παιδικής της φωτογραφίας.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top