Πέγκυ Ζήνα: «το παιδί κάνει την σχέση… μπετόν»

Πώς επηρέασε την ζωή και την καριέρα της η μητρότητα;

Πέγκυ Ζήνα: «το παιδί κάνει την σχέση… μπετόν»
«Αν μια σχέση έχει πραγματικές βάσεις αγάπης, το παιδί την κάνει… μπετόν», υποστηρίζει η Πέγκυ Ζήνα, προσθέτοντας πως η γέννηση της κόρης της δεν πήγε την καριέρα της πίσω.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κρύβει ότι πλέον νιώθει πιο ολοκληρωμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος: «μετά την γέννηση του παιδιού νιώθεις ότι έκανες το καθήκον σου σε αυτή τη ζωή. Νιώθεις ότι έφερες εις πέρας την αποστολή σου. Σαν να ήρθες να απολαύσεις τη μητρότητα και το κατάφερες. Μεταλλάσσεσαι από κοριτσάκι σε γυναίκα».

«Ένα παιδί δεν κάνει ποτέ κακό στην καριέρα. Αυτό είναι το άλλοθι εκείνων που δεν είχαν χτίσει καλά την πορεία τους και χρέωσαν στα παιδιά τους τις προσωπικές αποτυχίες τους», υποστηρίζει η Πέγκυ, τονίζοντας πως η μικρή Ηλέκτρα ήταν η αφορμή για να πάρει μια ανάσα από τα 16 σερί χρόνια δουλειάς, αλλά και για να γίνει πιο υπεύθυνη.

Αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Γιώργου Λύρα, η τραγουδίστρια χαρακτηρίζει ευλογία τον σχεδόν ταυτόχρονο ερχομό της κόρης τους, ενώ αποκαλύπτει πως η υγεία του άνδρα της είναι καλύτερα από ποτέ λόγω της μικρής.

«Θέλω η κόρη μου να νιώθει περήφανη για μένα. Πρώτα να με εκτιμά ως άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνιδα», λέει η Πέγκυ και εξομολογείται πως το όνομα της μικρής προέκυψε κατόπιν συνεννόησης με τον νονό της, Ηλία Ψινάκη: «αναζητούσαμε όνομα ανάμεσα στα αρχαία ελληνικά που έχουν τρομερή προσωπικότητα. Όταν σκεφτήκαμε το Ηλέκτρα Λύρα είπαμε εδώ είμαστε… Άρεσε πολύ σε όλους και το αποφασίσαμε».

Η οικονομική κρίση και οι εκλογές

«Το κοινό τείνει προς την κατάθλιψη και είναι το μόνο που δεν φταίει», λέει η Πέγκυ όταν η κουβέντα πηγαίνει στην οικονομική κρίση, επισημαίνοντας πως τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν πλέον Παρασκευή και Σάββατο, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που αδυνατούν να διασκεδάσουν ακόμα και μία από αυτές τις μέρες.

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές, αναφέρει: «πλέον, μου λένε μόνο τα έργα. Τα μπαλκόνια υπόσχονται ωραία πράγματα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αν βγει ένας πολιτικός που θα ανεβάσει τις συντάξεις και θα δώσει την επιλογή στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να ζουν αξιοπρεπώς, θα τον στηρίξω. Αυτό που με πονάει πιο πολύ απ’ όλα είναι που μειώνουν τις συντάξεις. Τους στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Πρέπει να πάψουν να την πληρώνουν οι αδύναμοι σε αυτόν τον τόπο».

«Κάθε φορά που η Ελλάδα πιάνει πάτο, κάτι γίνεται και αρχίζει σιγά σιγά και σταδιακά η αναρρίχηση. Θα την βρούμε την άκρη πιστεύω. Σήμερα βρισκόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο. Για να πάμε, όμως, μπροστά, πρέπει να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος. Και σε αυτό μπορούμε όλοι να συ��βάλλουμε», καταλήγει η Πέγκυ.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top