Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι στο Χαλάνδρι!

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί

Σε νέο σπίτι μετακόμισαν η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι τέσσερα χρόνια μαζί και full in love, βρήκε νέο σπίτι και μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να μετακομίσει. 

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές έμεναν στη Νέα Φιλοθέη και πλέον πήγαν στο Χαλάνδρι!

Τζ. Μελιτά: Μιλά για τον Σπύρο με λόγια που κάθε άντρας θα ήθελε ν' ακούσει

«Άλλο ένα σπίτι μαζί. Αυτή η μετακόμιση ήταν πιο δύσκολη από ότι περιμέναμε. Πολλά πράγματα, πάρα πολλά πράγματα (γιατί έχουμε τόσα πράγματα;!) κούραση, εκνευρισμός, αλλά και φίλοι φανταστικοί, που ήρθαν να βοηθήσουν με την καρδιά τους, και, κυρίως, αυτό το «Θα τα καταφέρουμε αγάπη μου.» του @spiros.margar κάθε βράδυ, που πέφταμε εξαντλημένοι για ύπνο. Αφήνουμε το υπερμπαλκονάτο σπίτι της Νέας Φιλοθέης και φύγαμε για το vintage κηπάτο σπίτι στο Χαλάνδρι!» έγραψε η Τζένη Μελιτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά λόγω κορωνοϊού δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλο ένα σπίτι μαζί. ❤️ Αυτή η μετακόμιση ήταν πιο δύσκολη από ότι περιμέναμε. Πολλά πράγματα, πάρα πολλά πράγματα (γιατί έχουμε τόσα πράγματα;!🤯) κούραση, εκνευρισμός, αλλά και φίλοι φανταστικοί, που ήρθαν να βοηθήσουν με την καρδιά τους 💪🏽, και, κυρίως, αυτό το «Θα τα καταφέρουμε, αγάπη μου.» του @spiros.margar κάθε βράδυ, που πέφταμε εξαντλημένοι για ύπνο.💤 Αφήνουμε το υπερμπαλκονάτο σπίτι της Νέας Φιλοθέης και φύγαμε για το vintage κηπάτο σπίτι στο Χαλάνδρι! 🏡 Ευχαριστούμε τους καλύτερους φίλους του κόσμου @grigoria_17 , @reniaroussou , @elena_dafermou , @vorillaz_ , @marinos_nikos @k_panos @christine_magiria 🙏🏼 και βουρ για νέες περιπέτειες. Υ.γ. Η Μπιζού δεν πακέταρε ούτε μια κούτα. Υ.γ.2 🤜🏼Βιβλία, που δεν χρειαζόμαστε πια, τα αφήνουμε στο παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων (Πειραιώς 132, Αθήνα) 🤜🏼Ρούχα, που δεν φοράμε πια, τα αφήνουμε στον Σκόρο στα Εξάρχεια, όπου ψωνίζεις ρούχα χωρίς να πληρώνεις. (Ζωοδόχου Πηγής & Ερεσσού, Εξάρχεια) 🤜🏼Είδη κουζίνας, που δεν χρειαζόμαστε πια, τα αφήνουμε σε κάποια κοινωνική κουζίνα της περιοχής μας.

A post shared by 🅼🅰🅽🅴🅺🅴🅽 🅹🅴🅽🅽🆈 🎀 (@melitajenny) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top