Σάκης Ρουβάς - Στεφανία: Το ξεχωριστό Eurovision ντουέτο στο Ιnstagram

Τραγούδησαν το «This Is Our Night»

«Άρωμα» Eurovision είχε η συνάντηση του Σάκη Ρουβά, της Στεφανίας Λυμπερακάκη και του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Ρουβάς: Διασκευάζει το «Και σε θέλω» και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός ένωσε στο Instagram τους δυο καλλιτέχνες και τραγούδησαν unplugged τη γνωστή επιτυχία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή «This Is Our Night».

Καλομοίρα-Στεφανία Λυμπερακάκη: Το ντουέτο τους με... άρωμα Eurovision!

Με το συγκεκριμένο τραγούδι ο Σάκης είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 στη Μόσχα, κερδίζοντας την έβδομη θέση.

«Επιστρέφουμε με ένα ακόμη #QSession, αυτήν τη φορά μαζί με την Stefania και τον Δημήτρη Κοντόπουλο! Σήμερα σας δίνουμε μία γεύση από Eurovision, μιας και φέτος δε θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας θεσμό live, με μία unplugged εκδοχή του “This Is Our Night”», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram.

 


Η νεαρή τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι’ αυτή τη μουσική συνάντηση γράφοντας στο Instagram: «Σε ευχαριστώ Δημήτρη Κοντόπουλε που με προσκάλεσες να τραγουδήσω στα #QSessions μαζί με τον Έλληνα σούπερ σταρ Σάκη Ρουβά! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω προσωπικά Σάκη και ελπίζω ότι το 2021 θα μπορέσω να σου προκαλέσω το ίδιο ρίγος που νιώθω κάθε φορά που παρακολουθώ τις εμφανίσεις σου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top