Lady Gaga: έφαγε τις σημειώσεις του David Letterman!

Σόκαρε παρουσιαστή και κοινό με τη συμπεριφορά της

Lady Gaga: έφαγε τις σημειώσεις του David Letterman!
Δεν έχει το θεό της η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, εκτός από το να τραγουδά καλά, ξέρει εξίσου καλά και να προκαλεί με τη συμπεριφορά, την εμφάνιση και το στυλ της. Και πάνω που λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα η σχεδόν όλα από την «Τερατομάνα» (“Mother Monster”), καταφέρνει πάντα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Καλεσμένη στο show του David Letterman, η Lady Gaga μετά από ένα σωρό… «αδιάκριτες» ερωτήσεις του παρουσιαστή, δεν άντεξε. Άρπαξε τις σημειώσεις του, τις έβαλε στο στόμα της και τις έκανε… μεζεδάκι!

Άφωνοι έμειναν όλοι με αυτή της την κίνηση που ομολογουμένως τους εξέπληξε. Όσο για το διάλογο της με τον Letterman κατά τη διάρκεια της συνέντευξης; αυτός κι αν ήταν απολαυστικός, αφού ο παρουσιαστής συνεχώς την τσίγκλαγε, με την Lady Gaga να του απαντά καυστικά.

Ενδεικτικά μόνο, να σας πούμε ότι όταν τη ρώτησε τι κάνει μέσα στο τεράστιο αυγό με το οποίο την βλέπουμε σε κάθε συναυλία της, εκείνη απάντησε: «Είναι ένα μέρος όπου μπορώ να διαλογιστώ και να αναγεννηθώ. Έτσι μπαίνω και κλείνομαι εκεί μέσα μέχρι να αναγεννηθώ πνευματικά. Μετά ξαναβγαίνω».

Αποκάλυψε ακόμα ότι αρέσκεται όλη την ώρα να τρώει τα κεφάλια των Barbie –όπως κάποτε είχε κάνει σε συναυλία της-, ενώ δήλωσε «μόνη» αυτό το διάστημα, λέγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ το πέρασε κάνοντας chat στο Twtter, παρέα με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της album «Born This Way».

Στο τέλος μάλιστα για να αποφύγει ολοκληρωτικά τη συζήτηση πάνω στο θέμα του αν έχει φίλο ή όχι, δεν δίστασε να φλερτάρει ακόμα και τον ίδιο τον David Letterman λέγοντας του ότι μπορεί να μπει μαζί της μέσα στο… αυγό!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα όπου «αγανακτισμένη» τρώει τις σημειώσεις του David Letterman…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heine
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top