Σταματίνα Τσιμτσιλή: μας αποκαλύπτει τα πάντα για τον γάμο της

Τι λέει αποκλειστικά στο Star ένα μήνα πριν παντρευτεί;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: μας αποκαλύπτει τα πάντα για τον γάμο της

Ευτυχισμένη, ήρεμη και... έτοιμη να γίνει μανούλα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που σε περίπου έναν μήνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον Θέμη Σοφό. Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της μεγάλης μέρας!

«Είναι λες και ζω σε παράλληλο σύμπαν... Δεν έχω πιστέψει 100% ότι εγώ είμαι η νύφη και σε ένα μήνα παντρεύομαι», είπε η Σταματίνα.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την 25η Ιουνίου. Η παρουσιάστρια δεν δυσκολεύτηκε να διαλέξει το νυφικό, καθώς, όπως είπε στο Star, χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για να αποφασίσει! «Είναι ρομαντικό, παραμυθένιο, όπως το ονειρευόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως το νυφικό θα είναι λευκό από την Vera Wang και έχει δύο παραλλαγές, καθώς στην τελετή θα έχει πέπλο και στην δεξίωση όχι.

Τα παπούτσια της θα είναι λευκά του οίκου Casadei, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της θα επιμεληθούν η μακιγιέζ και η κομμώτρια που την φρόντιζαν στην εκπομπή της.

Ο γαμπρός θα εμφανιστεί με κουστούμι Dolce & Gabbana, αν και δεν έχει αποφασίσει αν θα βάλει γραβάτα ή παπιγιόν!

Το κτήμα Νάσιουτζικ όπου θα γίνουν το μυστήριο και η δεξίωση θα στολιστεί με πεόνιες, ενώ κουμπάροι θα είναι δύο παιδικοί φίλοι της Σταματίνας και του Θέμη.

Η λίστα γάμου του ζευγαριού έχει ανοιχτεί στο γραφείο ταξιδίων που διατηρεί η μητέρα της Σταματίνας, μιας και το σπιτικό τους είναι ήδη έτοιμο.

Όσο για το μετά; Η παρουσιάστρια δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «ο Θέμης με έκανε να φανταστώ τον εαυτό μου μανούλα. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο είπα ότι θέλω να μοιραστώ την ζωή μου μαζί του», είπε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top